Syveneekö suhde? Miley Cyrus ja Patrick Schwarzenegger yhteiselle lomalle

Julkaistu:

rakkaus
Patrick Schwarzeneggerin täytyy vielä vakuuttaa äitinsä uudesta rakkaastaan.
Laulaja-näyttelijä Miley Cyrusin, 22, ja malli-näyttelijä Patrick Schwarzeneggerin, 21, kerrotaan suunnittelevan yhteistä lomaa.

Lähteen mukaan Miley on hyvin ihastunut Patrickiin ja haluaa viettää enemmän laatuaikaa tämän kanssa. Kaksikko ei lähteen mukaan ole kuitenkaan vielä "liian vakavissaan". Ensimmäiset pusukuvat parista julkaistiin viikko sitten.

- Suhde on uusi, mutta he suunnittelevat tulevaisuutta, kuten yhteistä romanttista lomaa, lähde kertoi People-lehdelle.

Miley Cyrusin kihlaus australialaisen näyttelijän Liam Hemsworthin kanssa päättyi syyskuussa 2013.Laulaja tapasi Patrickin yhteisten ystävien kautta.

- He olivat ensin ystäviä, kunnes ystävyys syveni, lähipiiristä kerrotaan People-lehdelle.

Vaikka kaksikko onkin hulluna toisiinsa, ei Patrick ole onnistunut vakuuttamaan äitiään suhteesta. Kuten sukunimestä voi päätellä, on Patrick Arnold Schwarzeneggerin ja Maria Shriverin poika.

- Maria ei ole vielä vakuuttunut, että Patrickin kannattaisi kohdistaa kaikki huomionsa Mileyyn. Hän ei ole siitä innoissaan.

- Hänen mielipiteensä saattaa kuitenkin muuttua, sillä hän oli yllättynyt siitä, miten Miley käyttäytyi taannoisessa Yhdysvaltain elokuvainstituutin tilaisuudessa. Paljon vakuuttelua on vielä luvassa, mutta sillä tiellä ollaan, lähde sanoi lehdelle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt