Nalle Puh oli liian tuhma puolalaisen leikkikentän maskotiksi – valtuutettu: ”Täysin sopimatonta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Nalle Puh oli liian tuhma puolalaisen leikkikentän maskotiksi – valtuutettu: ”Täysin sopimatonta”

Nalle Puhin valinta leikkikentän maskotiksi torpattiin puolalaisessa pikkukaupungissa.

Nalle Puh teki "akuankat" ja aiheutti housuttomuudellaan pienimuotoisen kohun.­

21.11.2014 1:25

Nalle Puhin nimi nousi esille Tuszynin kaupunginvaltuuston kokouksessa, jossa maskotista oli tarkoitus päättää. Osa edustajista oli kuitenkin ideaa vastaan – varsin erikoisin perustein.

Yksi edustaja vetosi siihen, että Puh ei ole täysissä pukeissa, vaan kulkee ilman housuja. Hän ehdotti tilalle puolalaista karhuhahmoa, jolla on enemmän vaatteita päällään.

- (Puh) on puolialasti, mikä on täysin sopimatonta lapsille, edustaja jyrähti.

Keskustelu kääntyi vielä oudompaan suuntaan, kun edustajat alkoivat pohtia Puhin sukupuoli-identiteettiä. Jotkut pitivät hahmon seksuaalisuutta ”epäilyttävänä”.

- Se ei käytä alushousuja, koska sillä ei ole sukupuolta. Se on hermafrodiitti, yhden edustajan kuullaan sanovan kokouksesta äänitetyllä nauhalla.

Puhin housuttomuutta päivitteli myös kolmas valtuutettu, joka sanoi asiaa “hyvin häiritseväksi” ja kritisoi hahmon luojaa A. A. Milneä.

Croatian Timesin mukaan tapaus tuli julkisuuteen paikallisen median kautta, kun yhden edustajan tallentama nauhoitus vuoti lehdille. Puolassa asiasta on kertonut muun muassa uutiskanava TVN24.

Valtuusto ei ole vielä päättänyt, kuka leikkikentän maskotiksi tulee. Mediatietojen mukaan Puh on kuitenkin poissa laskuista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?