Mikael Jungner saapuu Linnaan nuoren rakkaansa kanssa

Julkaistu:

Kansanedustaja Mikael Jungner saapuu Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolle yhdessä Emilia-rakkaansa kanssa.
- Näin on. Saavumme yhdessä. Vaikka Emilialla on oma asunto, asumme käytännössä yhdessä, kansanedustaja Mikael Jungner vahvistaa Ilta-Sanomille tiedon, ettei Jungner tule yksin Linnan juhlaan.

Ilta-Sanomat kertoi ensimmäisenä lehtenä runsas kuukausi sitten, että kansanedustaja Mikael Jungner on löytänyt rinnalleen nuoren ja kauniin porilaisnaisen. Jungnerin rakas on Emilia Poikkeus, joka on 49-vuotiasta Jungneria, 26 vuotta nuorempi.

Mikael Jungner on ollut vaitonainen seurustelustaan, mutta myöntää siis nyt, että he asuvat jo yhdessä Jungnerin keskustan asunnossa.

Kansanedustaja Jungner sanoi jo IS:n haastattelussa, ettei aio salailla suhdettaan ja pari on viimeisten viikkojen aikana esiintynyt yhdessä monissa eri tilaisuuksissa. Emilian tavanneet ovat ihastelleet kauniin naisen iloista ja reipasta luonnetta sekä sitä, että hän on aidon rakastunut Jungneriin.

Kun pariskunnan ikäero tuli julkisuuteen, Jungner myönsi ymmärtävänsä ihmisten kiinnostuksen.

- Ymmärrän hyvin, että ikäero kiinnostaa monia, mutta ei se meidän arkeemme vaikuta. Kun lemmen liekki leimahtaa, sitä ei voi selittää, kansanedustaja Jungner kuvaili IS:n haastattelussa ja jatkoi:

- Hauska sattuma, että Päivi Lipponen huomasi meidän ikäeromme olevan täsmälleen sama kuin Päivillä ja Paavolla, Mikael Jungner naurahti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt