Pirellin kalenteri julkaistiin entistä rohkeampana - katso kuvat ja video! - Viihde - Ilta-Sanomat

Pirellin kalenteri julkaistiin entistä rohkeampana - katso kuvat ja video!

Rengasvalmistaja Pirellin kalenteri The Cal on palannut rohkealle linjalle.

18.11.2014 12:01 | Päivitetty 18.11.2014 12:55

Kun rengasvalmistaja Pirellin kalenteri julkaistaan, sen ympärille rakennetaan aina suuri show. Kalenterin valokuvaajina ovat olleet maailman tunnetuimmat kuvaajat ja kukaan ei vielä tähän mennessä ole kieltäytynyt pestistä. Yleensä, kun valokuvaaja on valittu, alkaa huippumallien etsintä.

Miss toukokuu.­

Yksikään kaunotar ei ole kieltäytynyt kuvauksista, ei edes silloin, kun heitä on pyydetty keikistelemään joko alasti tai vähissä vaatteissa. Yksi legendaarisimmista kuvista on ollut muutama vuosi sitten julkaistun kalenterin valokuva oman alansa ikonista Sophia Lorenista.

- Jos minut huolitaan Pirellin kalenteriin ja vielä tässä iässä, en tietenkään kieltäydy, Sophia Loren sanoi Ilta-Sanomille.

Miss heinäkuu­

Viime vuonna The Cal vietti 50-vuotisjuhliaan Milanossa ja nyt juhlittiin samassa kaupungissa näyttelijä Adrien Brodyn johdolla.

Ensi vuoden kalenterin on kuvannut Steven Meisel, joka on tuonut kuviin sitä paljaspintaisuutta ja seksikkyyttä, jota on jo muutama vuosi kaivattu. Kuvaaja itse hahmotteli asian niin, että hän on saanut vaikutteita Fifty Shades of Gray -kirjasta.

Miss lokakuu.­

Kahdestatoista valitusta mallista ehkä kuuluisimmat ovat Adriana Lima ja Natalia Vodianova, mutta Meisel on halunnut ottaa mukaan myös hieman suurempikokoisia malleja, joita edustaa Candice Huffine. Kaunis Candice kommentoi mukanaoloaan sanomalla, että asiat ovat todellakin muuttumassa ja hän on iloinen siitä, etteivät kaikki valitut naiset ole langanlaihoja.

Uhkeampia malleja on toki nähty ennenkin maailman halutuimmassa kalenterissa, sillä juhlassa mukana ollut Sophie Dahl on esiintynyt yhtenä Pirelli-tyttönä.

Miss marraskuu.­

On hienoa, etteivät kaikki naiset ole langanlaihoja.

Vaikka Pirellin ensi vuoden kalenteri The Cal julkaistiin vasta nyt, siitä on ehditty tarjota huutokaupassa jo tuhat dollaria.

The Cal on omanlaisensa instituutio, jota painetaan vain hieman alle 20 000 kappaletta vuodessa. Tänä vuonna sitä painetaan 17 000.

Kalenteri on kuin Pin up -kalenteri ja se on mennyt ajassa taaksepäin, koska paljasta pintaa on niin paljon. IS:n julkaisemat kuvat ovat kalenterin siveimmästä päästä.

Miss kesäkuu.­

 Lisää keskiviikon Ilta-Sanomissa! 

Isabeli Fontana on Miss lokakuu.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?