Mick Hucknall harrasti seksiä tuhansien naisten kanssa: "Olin kuin lapsi karkkikaupassa" - Viihde - Ilta-Sanomat

80-luvun hittimuusikko harrasti seksiä tuhansien naisten kanssa: "Olin kuin lapsi karkkikaupassa"

Simply Redin laulaja koki bändiaikoinaan olevansa naisfanilauman keskellä kuin karkkikaupassa.

11.11.2014 14:59

Punaisten kiharoidensa takia koulukiusattu Simply Redin nokkamies Mick Hucknall päätyi muusikkourallaan hurmaamaan pehkollaan lukemattomia naisia.

Telegraph-lehden tuoreessa haastattelussa Hucknall arvelee, että petikumppaneja ehti kertyä 25-vuotisen uran aikana yli tuhat.

- En ole pitänyt kirjaa, mutta luku saattaa pitää hyvinkin paikkansa.

Muun muassa huippumalli Helena Christensenin ja näyttelijä Catherine Zeta-Jonesin kanssa seurustellut muusikko kertoo rokkarin uran olleen kaikkea sitä, mistä hän oli nuorena miehenä haaveillut.

- Olin kuin lapsi karkkikaupassa. Tytöt olivat perässäni jatkuvasti, enkä koskaan sanonut ei, Hucknall muistelee.If you don't know me by now -hitistä tutun yhtyeen laulajana tunnettu Hucknall on aiemminkin avautunut seksihurjasteluvuosistaan.

Neljä vuotta sitten Hucknall pyysi Guardian-lehdessä anteeksi entisiltä petikumppaneiltaan. Samalla laulaja laskeskeli, että valloitusten määrä voi yltää jopa kolmeen tuhanteen.

- Kuuluisuuden myötä homma lähti käsistä. Vuosien 1985 ja 1987 välillä harrastin parhaimmillaan seksiä päivässä kolmen eri naisen kanssa. En koskaan kieltäytynyt.

Tätähän olin poptähteydeltä halunnut. Elin unelmaa, ja kadun ainoastaan sitä, että satutin samalla joitain todella hyviä tyttöjä, Hucknall on sanonut.

- Olin riippuvainen seksistä, ja olen pahoillani käytöksestäni.

 

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?