Hero tarjoaa: Katso Fargon avausjakso ilmaiseksi ISTV:ssä - Viihde - Ilta-Sanomat

Hero tarjoaa: Katso Fargon avausjakso ilmaiseksi ISTV:ssä

Yksi maanantaina starttaavan ilmaiskanava Heron sarjoista on Fargo, joka perustuu Coenin veljesten samannimiseen elokuvaan vuodelta 1996. Hero tarjoaa Fargon ensimmäisen jakson katsottavaksi ilmaiseksi ISTV:ssä perjantaista klo 10.00 lauantaihin klo 12.00 saakka.

Adam Goldberg on Mr. Numbers ja Russell Harvard on Mr. Wrench Fargo-sarjassa. ­

7.11.2014 10:06 | Päivitetty 7.11.2014 11:21

Kolme Emmyä ja 18 Emmy-ehdokkuutta keränneen Fargo-sarjan tapahtumat sijoittuvat minnesotalaiseen pikkukaupunkiin, jonka rauhaisan elämänmenon rikkoo oudon muukalaisen käynnistämä rikosten sarja.

Sarjan pääosissa nähdään muun muassa Billy Bob Thornton ja Hobitti-elokuvista tuttu Martin Freeman.

Huom: Jakso ei näy kaikilla mobiililaitteilla. Windows Phone -käyttäjät (Windows Phone 8.1) voivat katsoa jakson ilmaiseksi Ruutu-sovelluksesta, jonka löydät tästä linkistä.

Koko Fargon kausi on katsottavissa Ruutu+-palvelusta tästä linkistä.

Ranskalais-suomalainen pop-folkduo Eva & Manu kuuluu Nelosen uuden Hero-kanavan tv-kasvojen ryhmään.­

Nelosen uusi televisiokanava Hero aloittaa lähetykset maanantaina 10. marraskuuta. Se näyttää ulkomaalaisia sarjoja ja elokuvia iltakuudesta puoleenyöhön. Hero ja Ilta-Sanomat ovat osa Sanoma-konsernia.

Suomalaiselle musiikkikartalle nopeasti pompanneet Eva ja Manu ovat Heron kunniaksi perustetun ryhmän jäseniä. Ranskalais-suomalainen pop-folkduo esiintyi eilen kanavan lanseerausbileissä Sanomatalossa.

- Olemme esillä sosiaalisen median puolella: postaamme Twtteriin, Facebookiin ja Instagramiin tv-kanavan sarjoista ja arkielämästämme. Tämä on hyvin maanläheistä ja sopii meille, Eva Louhivuori kertoo.

Muut kanavan sosiaaliset äänet ja televisiokasvot ovat The Voice of Finlandista tuttu Ike Ikegwuono, DJ Milla Lehto, jääkiekkoilija Siim Liivik, muoti-ja lifestylebloggari Sara Vanninen, yrittäjä-ruokabloggari Jenni Häyrinen, levy-yhtiön tuottaja Jannika Nyqvist, baarialan yrittäjä Jari Pylkkänen, parturi-yrittäjä Taavi Vuokkovaara ja yrittäjä-mainosalan tuottaja Joonas Wärlin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?