Vappu Pimiä ei jaksanut enää piilotella raskauttaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Vappu Pimiä ei jaksanut enää piilotella raskauttaan

Touko-kesäkuun vaihteessa Vapun Pimiän, tämän puolisonTeemu Huuhtasen ja parin esikoisen, 2-vuotiaan Violan perhe täydentyy uudella tulokkaalla.

Vappu Pimiä halusi kertoa raskaudesta omalla tavallaan.­

4.11.2014 9:56

Vappu Pimiä päätti jakaa ilouutisen lauantaina Instagramissa, sillä kasvavan vatsan piilottelu oli käymässä jo hankalaksi.

- Vähän vaikeaa oli enää vetää vatsaa sisään. Selvästi posahtaa tuohon etumukseen huomattavasti aikaisemmin kuin se ensimmäinen, Pimiä nauraa.

Lisäksi häneltä oli jo ehditty udella mahdollisesta perheenlisäyksestä, mutta hän halusi kertoa uutisen omalla tavallaan.

- Se oli minulle tärkeätä, koska nämä ovat kuitenkin sen verran henkilökohtaisia asioita. Halusin kertoa omalla aikataululla, Vappu sanoo Ilta-Sanomille.

Raskaus on edennyt hyvin, mutta Pimiä kertoo sen olevan paljon ensimmäistä kertaa hankalampi.

- Sanotaan, että jokainen raskaus on erilainen ja se kyllä kirjaimellisesti on valjennut itselle. Ensimmäinen kierros oli lastenleikkiä tähän verrattuna. Silloinkin oli vähän pahoinvointia, mutta nyt on kyllä vienyt voimat.

Pimiä kertoo kärsineensä jatkuvasta pahoinvoinnista jo monen viikon ajan.

- Ja bonuksena tuli vielä migreeni ja päänsärky. Kun kankkunen jatkuu neljättä viikkoa vaikka pisaraakaan alkoholia ei ole nauttinut, niin ei se mukavaa ole ja alkaa jo vähän tuntua. Mutta se myös kuuluu homman juoneen.

Toivottu ja odotettu vauva tuo muutoksen myös Pimiän työkuvioihin. Hän ei kuitenkaan ole vielä ehtinyt miettiä koska aikoo jäädä äitiyslomalle.

- Olen freelancer, ja työt on sovittu käytännössä vuoden loppuun asti, joten ensi keväälle ei ole mitään sovittunakaan. Katsotaan, että onko töitä vai ei, niin sittenhän se selviää, hän tuumaa.

Pimiä uskoo, että raskausuutisen paljastuminen tuo helpotusta töiden tekemiseen.

- On ollut työtilaisuuksia ja juontokeikkoja, joilla on voinut vähän huonosti ja on ollut pää kipeä ja nuutunut olo. Nyt on helpottavaa, kun ei tarvitse keneltäkään salailla sitä. Juontokeikoillakin on varmaan ihmetelty, kun pyydän koko ajan ruokaa takahuoneeseen.

Vappu ja aviomies Teemu eivät ole vielä kertoneet Viola-tyttärelle tulevasta pikkusisaruksesta.

- Ollaan ajateltu, että kerrotaan sitten kun raskaus alkaa selkeästi näkyä. Ollaan vähän kyselty tuntemuksia, että jos vauva tulisi niin miten hän reagoisi. Se on vähän päivästä kiinni, että välillä se on että ei missään nimessä ja toisena että olisi ihanaa. Voi mennä vielä pitkä aika, ennen kuin asia konkretisoituu 2-vuotiaalle.

Vauvan sukupuoli ei ole vielä tiedossa, ja pari toivoo ainoastaan, että tulokas olisi terve.

- Olemme ehdottomasti onnemme kukkuloilla. Tämä on jännittävää aikaa, raskaudet ovat kyllä hyvin erilaisia. Ennen raskautta ajatteli, että toinen kerta olisi samanlaista, mutta eihän se ole. Jokainen kun on oma tyyppinsä, niin tekee myös omanlaiset alkuvalmistelut, hän nauraa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?