Sara Sieppi tuloistaan: Ihmisiä tuntuu kiinnostavan, millä missit oikein elävät - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Sieppi tuloistaan: Ihmisiä tuntuu kiinnostavan, millä missit oikein elävät

Sara Sieppi kertoo, minne laittaa tulonsa.

3.11.2014 13:06 | Päivitetty 3.11.2014 13:41

Sara Sieppi tienasi viime vuonna 10 763 euroa. Edellisenä vuonna hän ansaitsi lähes 7000 euroa enemmän.

Siepillä on missivuotensa 2011 jälkeen riittänyt vientiä. Mallin- ja juontajantöiden lisäksi missikaunotar on nähty lukuisissa tv-sarjoissa, ja viime vuonna hänet nähtiin mm. Julkkis-Big Brotherissa,Splash -uimahyppykisassa ja Viidakon tähtösissä.

Vuonna 2012 Sieppi kartutti tilipussiaan 17028 eurolla, mätkyjä hän maksoi 607 euroa.

- Töitä on ollut todella hyvin ja se näkyy tuloissa. Mielestäni viime vuosi meni taloudellisesti paremmin kuin vuosi 2012. Tarkkaan en tulojani tiedä, sillä olen perustanut nyt oman toiminimen ja kirjanpitoon on vielä vähän totuttelemista, Sieppi sanoi IS:lle perjantaina.

Sieppi sanoo työtilanteen olevan nyt niin hyvä, ettei hän käy normaalissa päivätyössä, kuten monet muut missikaunottaret.

- Ihmisiä tuntuu ihan hirveästi kiinnostavan, että millä me missit oikein eletään, kun Sabinankin (Särkkä) tulot olivat toissa vuonna jotain 4000 euron pintaan. Olemme puhuneet tästä paljon esimerkiksiSofia Ruusilan kanssa, ja niinhän se on, että omien varojen mukaan pitää elää. En ole kovin tarkka rahankäyttäjä, mutta pistän säästöön tietyn summan joka kuukausi. Tykkään matkustella ja ostaa toisinaan merkkilaukkuja. Merkkilaukkuja en kuitenkaan osta kuin korkeintaan pari kertaa vuodessa.

Sabina Särkkä tienasi viime vuonna 32 978 euroa. Ruusila-Nousiainen 10 276 euroa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?