Vesa-Matti Loiri tapasi Bond-tähden – ei tunnistanut legendaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Vesa-Matti Loiri tapasi Bond-tähden – ei tunnistanut legendaa

Ikimuistoinen kohtaaminen tapahtui Uuno Epsanjassa –elokuvan kuvauksissa.

Vesa-Matti Loiri esiintyi perjantaina Espanjan Aurinkorannikolla.­

3.11.2014 6:05

Vesa-Matti Loiri esiintyi perjantaina Espanjan Aurinkorannikon Fuengirolassa. Ennen konserttia hän piti avoimen lehdistötilaisuuden paikallisessa suomalaisravintola Kukossa. Loiria jututti satapäisen yleisön edessä ystävä vuosikymmenten takaa, Polar-artistien entinen toimitusjohtaja Ismo Virtanen.

- Tänne Aurinkorannikolle tuleminen on aina hieno homma. Olen lomaillut täällä säännöllisesti 70-luvun alusta saakka. Usein käy mielessä, pitäisikö tänne tulla oikeasti pidemmäksikin aikaa, Loiri pohti haastattelussa.

Aina Loiri ei ole Espanjassa ollessaan lomaillut. Töitäkin etelässä on tehty, esimerkiksi Uuno Epsanjassa -elokuva, jonka kuvauksiin liittyy yksi hauska muisto.

- Olimme golfkentällä kuvaamassa sellaista kohtausta, jossa Uunon pallo oli jäänyt puuhun. Siinä kameroita viritellessä ohi käveli kolmen pelaajan ryhmä. Yksi pelaajista tuli juttelemaan ja kysyi, että ”elokuvaakos olette tekemässä?”. Vastasin jotenkin ylimalkaisesti, että sitähän tässä puuhaillaan. Vasta viisi minuuttia myöhemmin tajusin, että kysyjä oli Sean Connery. Olisihan siinä muutaman sanan enemmänkin voinut vaihtaa, jos olisin tajunnut, kuka kyselee, Loiri muisteli lehdistötilaisuudessa.

Lue lisää Vesa-Matti Loirin Espanjan-keikasta päivän Ilta-Sanomista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?