Illalla televisiossa: Tämän elokuvan aikana Julia Roberts kihlautui – ja sen jälkeen karkasi juuri ennen häitä - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Tämän elokuvan aikana Julia Roberts kihlautui – ja sen jälkeen karkasi juuri ennen häitä

Julia Roberts ja Kiefer Sutherland rakastuivat Flatliners-elokuvan kuvauksissa.

Raja tuntemattomaan -elokuvassa näytteli Julia Robertsin ja Kiefer Sutherlanin lisäksi myös Kevin Bacon.­

29.10.2014 6:38 | Päivitetty 29.10.2014 15:28

Raja tuntemattomaan, Kutonen klo 22.00Kiefer Sutherland esittää illan jännityselokuvassa lääketieteen opiskelijaa, joka haluaa tutkia kuolemanjälkeistä elämää. Hän houkuttelee hankkeeseen mukaan neljä opiskelijaystäväänsä, joista yhtä näyttelee Julia Roberts. Yhdessä opiskelijat hankkiutuvat kukin vuorollaan tilaan, jossa kaikki käyrät lyövät suoraa viivaa eli he ovat kuolleita. Parin minuutin päästä opiskelijatoverit elvyttävät koehenkilön, mutta kokemukset eivät lopukaan siihen.

Sutherland ja Roberts tutustuivat juuri Raja tuntemattomaan (Flatliners, 1990) -elokuvan kuvauksissa. Romanssi eteni nopeasti ja pari kihlautui. Hääpäivä oli sovittu kesäksi 1991, mutta vain muutama päivä ennen h-hetkeä Roberts lensi Irlantiin Sutherlandin hyvän ystävän Jason Patricin kanssa. Kihlauksen ilmoitettiin purkautuneen.

Sutherlandin ja Robertsin suhde kesti kaksi vuotta.­

Sutherlandin on väitetty pettäneen Robertsia stripparin kanssa, mikä olisi johtanut välirikkoon. Sutherland on kiistänyt tämän. Jason Patricin mukaan hän ja Sutherland ovat edelleen ystäviä. Robertsin ja Patricin suhde jäi lyhyeksi romanssiksi.

Illan muuta tv-tarjontaa:

Historia: Stalin, verinen tyranni, TV1 klo 19.00Stalinin hirmuvallan aikana surmattiin yli 20 miljoonaa kansalaista. Kuinka sosialismin unelma muuttui painajaiseksi?

Syke, TV2 klo 21.00Kotimainen sairaalasarja Syke alkaa! Sarjan keskiössä ovat tällä kertaa hoitajat, joita esittävät mm. Lena Meriläinen, Iina Kuustonen ja Tiina Lymi.

Hyvät ja huonot uutiset, Nelonen klo 22.00Illan vieraana Ben Zyskowicz.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Lehti myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?