Brad Pitt IS:n erikoishaastattelussa: "Häiden jälkeen yllätyin tunnettani" - Viihde - Ilta-Sanomat

Brad Pitt IS:n erikoishaastattelussa: "Häiden jälkeen yllätyin tunnettani"

Ilta-Sanomat Tv-lehti tapasi Brad Pittin, 50, lokakuussa New Yorkissa. Tähti pohtii haastattelussa muun muassa uraansa ja tuoretta avioliittoaan.

Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat olleet yhdessä yhdeksän vuotta. He menivät naimisiin elokuussa.­

29.10.2014 8:08

Näyttelijä-tuottaja Brad Pitt ja näyttelijäkollega Angelina Jolie virallistivat suhteensa elokuussa yhdeksän yhteisen vuoden jälkeen. Perheessä on kuusi lasta.

– Olen tuntenut oloni avioituneeksi mieheksi jo aikoja sitten. Lapset ovat yhdistäneet meitä syvemmin kuin vihkivala. Silti yllätyin häiden jälkeen tunnettani. Kysymyksessä ei sittenkään ollut pelkkä seremonia, vaan vakaa sitoutuminen. Menimme naimisiin, koska lapsemme kyselivät miksi emme ole naimisissa, Pitt selittää IS:lle päätöstä virallistaa suhde.

– Perheen hyvinvointi on aina mielessäni: Ovatko he turvassa, vietänkö heidän kanssaan tarpeeksi aikaa ja teenkö asiat oikein. Emme esimerkiksi matkusta pitkiä matkoja yhdessä. Kyse ei ole taikauskosta, vaan käytännöllisyydestä.

Bradin suhtautuminen näyttelemiseen on muuttunut vuosien aikana. Tällä viikolla Suomen-ensi-iltansa saa koskettava sotaelokuva Fury, jossa Brad on toiminut myös vastaavana tuottajana. Kaikkiaan hän on ollut tuottamassa kymmeniä elokuva- ja tv-projekteja.

– Teen vieläkin elokuvia rahasta, mutta nautin näyttelemisestä nykyään enemmän kuin ennen. Valikoin sellaisia projekteja, joihin haluan pistää aikaa, hän kertoo.

Maailmanmaineen lieveilmiö on suuri julkisuus, jota Brad kuvailee sekä vapauttavaksi että ahdistavaksi.

– Olen saanut uskomattomia työtilaisuuksia, tavannut päättäjiä ympäri maailman, auttanut vähäosaisia tai vain piristänyt jonkun päivää. Kolikon toinen puoli on, että olen aina varuillani julkisilla paikoilla. En ole nähnyt hotellien auloja 15 vuoteen, sillä käytän aina takaovia.

Lue Brad Pittin koko haastattelu uudesta Ilta-Sanomat Tv-lehdestä!

Toimittaja Kirpi Uimonen tapasi Brad Pittin lokakuussa New Yorkissa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?