Ville Pusasta jälleen isä, Riikka-vaimo jo nyt sutjakassa kunnossa - katso kuva!

rac

Julkaistu:

Kolmas lapsi
Muusikko Ville Pusa on tullut kolmannen kerran isäksi.
Ville Pusa sai Riikka-vaimonsa kanssa tyttären heinäkuussa.

- Tänään treenattiin vaipanvaihtoa isosiskojen kanssa, Ville nauroi.

Seitsemänvuotias Dana on Villen aiemmasta avoliitosta. Neljä vuotta sitten avioituneiden Villen ja Riikan esikoistytär syntyi kesällä 2013 ja nyt perhe kasvoi kolmannella tyttärellä.

Riikka-vaimo on sutjakassa kunnossa.

- Ensimmäisen raskauden jälkeen kilot jäivät laitokselle, mutta nyt ei ole ollut yhtä helppoa. Syön suklaalevyn päivässä, joka ei hirveästi auta asiaa, Riikka nauroi.

Ville saapui Oskari ja Sanna Katajiston hääjuhlaan kitaralaukun kanssa.

- Hääpari toivoi laulua. Treenasin juuri biisin läpi, mutta sanat saattoivat unohtua kotiin. Olen aika huono muistamaan sanoja, Ville myönsi.

Viime vuodet muille lauluja tehnyt Ville on ryhtynyt kirjoittamaan biisejä myös omaa levyä varten. Villen edellisestä albumista on jo kymmenen vuotta.

- Olen ikävöinyt itselle kirjoittamista. Hieman jännitti aloittaa omalle levylle kirjoittaminen, mutta huomasin, että tämähän on sairaan mahtavaa ja tässä olen oikeasti tosi hyvä, Ville sanoi.

The Voice of Finland -ohjelmassa valmentajana toiminut Ville käväisi keväällä seuraamassa vastaavan ohjelman tekoa Englannissa.

- Kyseisessä jaksossa esiintyivät ohjelman tuomari Kylie Minogue sekä myös Shakira, Enrique Iglesias ja Tom Jones. Se oli huikeaa.

Villen Tuulet puhaltaa -biisillä on ollut menestystä myös Aasiassa.

- Jenejä tulee ovista ja ikkunoista, Ville heitti leikillään.

Tekstin sanamuotoja täsmennetty klo 23.43.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt