Tosi-tv-perheen suhdeskandaali: Äiti seurustelee tytärtään hyväksikäyttäneen pedofiilin kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosi-tv-perheen suhdeskandaali: Äiti seurustelee tytärtään hyväksikäyttäneen pedofiilin kanssa

TV5-kanavalla esitetyn, Amerikan kohutuimman tosi-tv-sarjan neljäs tuotantokausi on peruutettu suhdeskandaalin takia.

Täältä tulee Honey Boo Boo -tosi-tv-sarjassa on seurattu lapsimissi Honey Boo Boon (toinen vas.) ja hänen perheensä elämää. Perheen äiti Mama June Shannon kuvassa keskellä.­

25.10.2014 10:43

9-vuotiaan lapsimissin Honey Boo Boon, eli Alana Thompsonin ja hänen perheensä elämää seuraava tosi-tv-sarja Täältä tulee Honey Boo Boo on joutunut katkolle perheen sisäisen suhdeskandaalin takia.

TMZ-viihdeuutissivuston mukaan sarjan neljäs tuotantokausi on päätetty perua, koska perheen äidin Mama June Shannonin, 35, seurustelusuhde lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomitun Mark McDanielin kanssa tuli julkisuuteen.

- Perheen lasten hyvinvointi on tärkein prioriteettimme, TLC-kanava perusteli ohjelman neljännen tuotantokauden peruuttamista.

McDaniel tuomittiin aikanaan kymmeneksi vuodeksi vankilaan lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, ja hän vapautui vankilasta maaliskuussa. Pian McDanielin vapautumisen jälkeen Mama June Shannon ja McDaniel alkoivat tapailla, ja sittemmin suhde muuttunut vakavaksi.

Entistä skandaalinkäryisemmäksi suhteen tekee se, että TMZ:n mukaan McDaniel sai aikanaan vankeustuomion käytettyään hyväkseen Shannonin lasta, nyt 20-vuotiasta Anna "Chickadee" Cardwellia (ent. Shannon).

Tänä vuonna naimisiin Michael Cardwellin kanssa mennyt Chickadee kertoi TMZ:lle, että Mama Junen tuore suhde on tuhonnut heidän äiti-tytär -suhteensa.

Chickadeen mukaan Mama Junella ei ole oikeutta tavata lapsenlastaan, Chickadeen tytärtä, ennen kuin suhde McDanieliin on päättynyt.

Miehestään Mike "Sugar Bear" Thompsonista hiljattain eronnut Mama June on kiistänyt suhteen McDanieliin, vaikka parista on julkaistu lukuisia yhteiskuvia. Mama June ilmoitti Facebook-sivullaan, että hänen neljä tytärtään ovat hänen ykkösasiansa tällä hetkellä.

- Väite seurustelusuhteesta lapsen hyväksikäyttäjän kanssa ei ole totta. En koskaan saattaisi lapsiani vaaraan, Mama June kirjoitti.

Chickadee-lempinimellä tunnettu Anna Cardwell on nykyisin naimisissa Michael Cardwellin kanssa. Pari avioitui tänä vuonna ja heillä on yhteinen lapsi.­

Mark McDaniel vapautui maaliskuussa vankilasta 10 vuoden tuomion jälkeen. Hän sai tuomion Mama Junen lapsen Chickadeen hyväksikäytöstä.­

Mama June -lempinimellä tunnettu June Shannon asuu perheineen McIntyren kaupungissa, Georgian osavaltiossa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?