Illalla televisiossa: Vappu Pimiän ja Teemu-aviomiehen lemmenateria – "Tämä me syödään romanttisesti yhdeltä lautaselta"

Julkaistu: , Päivitetty:

Tv-tärpit
Vapun valtakunnassa Vappu Pimiän illallisvieraaksi saapuu tänään rakas aviomies Teemu Huuhtanen. Harvinainen julkinen pusukin ohjelmassa nähdään.
Vapun valtakunta, MTV3 klo 18.30
– Parhaalle on saatava parasta, toteaa Vappu Pimiä, joka laittaa tänään lemmenaterian aviomiehelleen Teemu Huuhtaselle Vapun valtakunta -ruokaohjelmassaan.

Vappu ja Teemu avioituivat vapunaattona 2013. Heillä on juuri kaksi vuotta täyttänyt Viola-tytär. Teemua on näkynyt julkisuudessa tähän saakka vähänlaisesti.

Vapun valtakunta -jakson aluksi Vappu käy maatilalla ihastelemassa suloisia, vastasyntyneitä karitsoita. Hän tapaa myös isompia, jo teuraskunnossa olevia nuoria lampaita. Seuraavaksi mennään maatilan jääkaapille hakemaan valmiit lihat.

– Nämä menevät illalla grilliin.

Vappu kokkaa aterian yksin, koska Teemun on tarkoitus saapua vasta valmiiseen pöytään.

Teemu-siipan suosikkiannos kuulemma missä tahansa ravintolassa on tomaatti-mozzarellasalaatti.

– Tän mä haluan laittaa yhdelle lautaselle, koska tätä syödään romanttisesti, niinku meillä syödään aina, Vappu hymyilee.

Salaatti, karitsankyljykset, ohrattolisuke ja jälkiruoaksi tarkoitettu mustikkapiirakka valmistuvat Vapun tyyliin sukkelasti ja rennolla otteella.

– Kaikki on valmista, mä meen pistään mekon päälle – tietty!

Lopputekstien aikana nähdään herkkä kohtaus, kun Teemu nousee autosta ja Vappu menee häntä lämpimästi tervehtimään. Pus! Ateriansa onnellinen aviopari nauttii rauhassa kameroiden ulkopuolella.

Illan muuta tv-tarjontaa:

Inhimillinen tekijä, TV1 klo 22.00
Inhimillisessä tekijässä puhutaan tänään siitä, ovatko asenteet vammaisia kohtaan muuttuneet. 1950-luvulla syntynyt Rita Järvinen vammautui nelivuotiaana polioon sairastuttuaan. Etenevä lihassairaus hankaloitti Olli Nordbergin elämää lapsesta asti, ja kolmikymppisenä hän lopulta otti pyörätuolin avukseen. Eeva Airikkala, 25, on ollut syntymästään asti liikuntarajoitteinen. Hän on saanut käydä alusta asti vammattomien kouluja ja kulkea ympäristössä, jossa esteettömyys on otettu huomioon. Kaikilla heillä on silti kerrottavaa yhteiskunnan asenneongelmista.

Pariskunnan superdieetti, Liv klo 22.05
Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan ylipainoisten pariskuntien laihdutusta. Robin ja Emilyn suhde ei etene, koska Rob istuu aamusta iltaan sohvalla pelaamassa eikä hanki töitä. Rose tuntee epäonnistuneensa vaimona, koska ei ole tullut raskaaksi. Ylipaino saattaa vaikuttaa asiaan.

Beverly Hills kyttä, Nelonen klo 21.30
Moottoriturpa Eddie Murphy meuhkaa klassikkopoliisikomediassa, jonka tunnusmusiikki Axel F on kaikkien korvamatojen äiti.

Tartu Mikkiin, TV2 klo 21.00 ja 22.05
Musiikkikisailussa tällä viikolla Ville Pusa, Mikko Pohjola, Janna Hurmerinta ja Osmo Ikonen. Tänä vuonna ohjelma on saanut myös oman Tartu Mikkiin: Jatkot -osuuden samalla esiintyjäkokoonpanolla.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Lehti myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt