Tällaisia Duudsonit olivat nuorina – katso kuvat - Viihde - Ilta-Sanomat

Tällaisia Duudsonit olivat nuorina – katso kuvat

Duudsoneiden tiistaina julkaistava kirja kertoo, minkälaisia miehiä Duudsonit olivat pieninä.

Jarppi, Jukka ja Jarno kuvasivat kommelluksiaan innolla jo teineinä.­

21.10.2014 8:35

Perhe on Duudsoneille pyhä ja vanhempien tuki on ollut vankkumatonta. Kaikkia tempauksia ei vanhemmille edelleenkään kerrota.

- Yksinkertaisesti siksi, että emme ole halunneet aiheuttaa huolta, Jarno Laasala kertoo.

Kaikki miehet olivat jo nuorena rämäpäitä, joilta katkesi luita alvariinsa. Erityisesti Hannu-Pekka "HP" Parviainen oli tapaturma-altis.

- HP:n vanhemmilla oli ehkä suurimpia sopeutumisvaikeuksia siihen, että poikaa kannettiin jatkuvasti sairaalan kautta kipsi jalassa kotiin toipumaan, miehet kertovat kirjassa.

Jukka ja Jarppi tapasivat taistelulajiharrastuksen kautta. Ensin Jarppi iski Jukan mattoon. - Mä jeesasin sen ylös ja tuumasin, että terve, mä olen Jarno, Jarppi kertoo ensikohtaamisesta.­

Myös Jukka Hildén tuli tutuksi terveysasemalla jo nuorena.

- Mun vanhemmat tietävät, että olen jo kuusivuotiaana pudonnut puusta ja astunut naulaan, niin että naula on mennyt jalasta läpi. He ovat kasvaneet siihen, että teemme kaikenlaista. Sietokyky on kasvanut, Hildén kertoo kirjassa.

Vuonna 2001 Extreme Duudsoneiden kaksi ensimmäistä esityskautta MoonTV:llä ja Nelosella. Parhaillaan televisiossa nähdään porukan uusin tuotos, Posse-ohjelma.­

Tukea ja hellyyttä he ovat aina saaneet. Erityisen tärkeä paikka on ollut Laasalan kotitalo.

- Täytyy sanoa, että Jarnolle on aina tosi kiva mennä. Ja pullaa oli aina tarjolla. Viimeksi tosin, kun kävin Jarnolla, niin pullaa ei ollut. Jarnon äiti tuli sitä jo ovelle pahoittelemaan, Jarppi kertoo kirjassa.

Perhe on Duudsoneille pyhä ja vanhempien tuki on ollut vankkumatonta. Kaikkia tempauksia ei vanhemmille kerrota. - Yksinkertaisesti siksi, että emme ole halunneet aiheuttaa huolta, Jarno kertoo.­

Duudsoneiden kirja Duudsonit – Härmästä Hollywoodiin –kirja julkaistaan tiistaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?