Toni Niemisen romanssi päättyi - näin kauniisti mies puhui rakkaastaan vielä kesäkuussa - Viihde - Ilta-Sanomat

Toni Niemisen romanssi päättyi - näin kauniisti mies puhui rakkaastaan vielä kesäkuussa

Mäkikotka Toni Niemisen romanssi hiipui vain viisi kuukautta sen jälkeen, kun Nieminen kihlasi rakkaansa.

20.10.2014 16:28

Toni Nieminen vahvisti tänään Ilta-Sanomille kihlauksen purkautuneen.

- Kyllä se (ero) pitää paikkansa. Näin siinä nyt kävi, Nieminen sanoi IS:lle.

Niemisen ja Johanna Rantosen rakkaus roihahti vuodenvaihteen tienoilla. Nieminen oli vain muutama kuukausi aikaisemmin eronnut ex-vaimostaan Veerasta.

Nieminen ja Johanna muuttivat saman katon alle parin kuukauden seurustelun jälkeen ja muodostivat siten uusperheen, johon kuuluivat Tonin kaksi tytärtä sekä Johannan tytär.

Kesällä Nieminen Kosi Johannaa.

- Koska olen jo vanha mies, menin vanhan kaavan mukaan ja kävin pyytämässä Johannan isältä tyttärensä kättä. Kaikki meni hienosti, olen onnellinen. Tämä tarkoittaa sitä, että hääkellot soivat jossain vaiheessa, Nieminen kertoi IS:lle kesäkuun alussa.

Toni ja Johanna kuvattuna kesäkuussa.­

Kesäkuussa Nieminen kertoi IS:lle Johannan auttaneen häntä käsittelemään avioeroa, ja tuoneen elämäänsä turvallisuudentunnetta.

- On silti niin, että jokaisen on käytävä itse itsensä kanssa eroon liittyvät vaikeudet läpi - siinä prosessissa ei saa eikä voi olla riippuvainen kenenkään ulkopuolisen tuesta. Johanna on ihminen, jonka kanssa pystyn keskustelemaan kaikenlaisista asioista. Se totta kai auttaa. Jos jotain, Johanna on tuonut turvallisuuden tunnetta. Sitähän me kaikki kaipaamme.

-  En kerta kaikkiaan viihdy yksin. En vaan ole sellainen tyyppi, ja eiköhän me kaikki vanhemmiten kaivata seuraa vierellemme.

Asuvat vielä yhdessä

Oulusta alun perin kotoisin oleva Johanna ja Toni asuvat vielä toistaiseksi yhdessä Tampereella sijaitsevassa talossa, kunnes saavat selvyyden tuleviin asumisjärjestelyihin.

- Se selviää ajan myötä. Prosessi on ikään kuin käynnistymässä, Nieminen sanoi IS:lle tänään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?