Varustelekan Schwarzenegger-fanit saivat palkintonsa: ”Tämä on unelman täyttymys” - Viihde - Ilta-Sanomat

Varustelekan Schwarzenegger-fanit saivat palkintonsa: ”Tämä on unelman täyttymys”

Helsinkiläisen Varusteleka-myymälän Schwarzenegger-fanittajat saivat kuin saivatkin jättipottinsa torstaina. He tapasivat Terminaattorin silmästä silmään ja ovat nyt komeaa nimikirjoitusta ja lämmintä rutistusta rikkaampia.

10.10.2014 14:22

Varusteleka nousi jopa kansainväliseen tietoisuuteen, kun amerikkalainen GlobalPost-mediasivusto hehkutti ykkösuutisenaan firman julkaisemaa videota (yllä). Armeijavaatteiden ja -varusteiden erikoisliike teki Schwarzeneggerin hengessä yllättävän mainosvideon, jolla se toivotti toimintasankarin tervetulleeksi.

Me pääsimme juttelemaan Mr. Schwarzeneggerin kanssa hänen puheensa jälkeen Nordic Bisnes Forumin ”meet and greet” –tapahtumassa, Varustelekan myyntitirehtööriksi itseään tituleeraava Turo Heino sanoi.

- Tämä on unelman täyttymys, Heino muikisteli esitellessään nimmaria.

- Minä kiinnitän sen ”Ison-Arskan” kylkeen.

Iso-Arska on Heinon kontrabasson lempinimi. Siis hänen ison, lähes terminaattorin kokoisen jousisoittimensa. Melko yllättävä instrumentti miehelle, jonka tavaramerkkejä ovat irokeesikampaus ja muhkeat lihakset.

- Osaan soittaa sitä, vaikka joku saattaa olla eri mieltä.

Varustelekan myyntitirehtööriksi itseään tituleeraava Turo Heino tapasi eilen Arnold Schwarzeneggerin Nordic Business Forumissa.­

Varustelekan myyntitirehtööri Turo Heino (vas.) ja Toni Suokas.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?