Bam Margera julkaisi toisen avoimen kirjeen Ville Valolle: "Kaipaan ystävääni" - Viihde - Ilta-Sanomat

Bam Margera julkaisi toisen avoimen kirjeen Ville Valolle: "Kaipaan ystävääni"

Amerikkalainen tv-tähti Bam Margera julkaisi alkuviikosta ensimmäisen avoimen kirjeensä, jossa hän katkaisi välinsä Ville Valon kanssa.

Bam Margera kertoo kaipaavansa vanhaa ystäväänsä.­

10.10.2014 12:45

Bam Margeran ja Ville Valon tulehtuneet tulivat ilmi alkuviikosta, kun Marger julkaisi ensimmäisen avoimen kirjeensä. Nyt Margera julkaisi sarjassaan toisen avoimen kirjeen Valolle, jossa hän ruotii entisten ystävysten välejä.

Toisen kirjeen sävy on ensimmäistä sovittelevampi.

- Olen 35-vuotias, eivätkä juhlat ole enää hauskoja. En halua kuulostaa homolta, mutta kaipaan vanhaa ystävääni. Sillä tarkoitan sinua, Margeran ystävä lukee Margeran kirjoittamasta kirjeestä.

Miesten välit tulehtuivat railakkaiden juhlavuosien päätteeksi. Päihteet näyttelivät suurta roolia Margeran ja Valon elämässä. Kirjeissä Margera kertoo avoimesti, kuinka hän järjesti Valolle päihteitä ja kuinka laulaja joutui vieroitukseen.

- Kun olimme kaksikymppisiä, halusimme näyttää maailmalle, että voimme juhlia kuin rokkitähdet, Margeran ystävä lukee Margeran kirjoittamasta kirjeestä.

Ville Valo ja Bam Margera yhteiskuvassa vuonna 2004.­

Huuruisien vuosien aikana tapahtui paljon, miesten ystäviä menehtyi, Margera erosi vaimostaan ja lopulta seinä tuli vastaan. Nyt Margera kertoo olleensa kuivilla syyskuusta alkaen, jotta voisi jälleen skeitata.

Margera kertoo, etteivät ystävykset ole nähneet toisiaan kunnolla kuuteen vuoteen.

- Aikaa on kulunut paljon ja toivon, että pääsemme tämän yli.

- Jos vielä joskus tapaamme, tapaat aikuisen Bamin, et liian nuorta Bamia, joka ei tiennyt, mitä tein sinä yönä. Olen todella pahoillani, Margera kertoo ja viittaa menneisiin vuosiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?