Mikä välirikko? Näin kauniisti Ville Valo puhui Bam Margerasta vielä toukokuussa - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikä välirikko? Näin kauniisti Ville Valo puhui Bam Margerasta vielä toukokuussa

Amerikkalaistähti Bam Margera katkaisi välinsä laulaja Ville Valon kanssa.

Ville Valo­

9.10.2014 17:27

Bam Margera julkaisi Facebook-profiilissaan keskiviikkona erikoisen videon, jonka hän oli nimennyt avoimeksi kirjeeksi Ville Valolle.

Videolla Bam Margeran ystävä lukee Margeran kirjoittaman tekstin, jossa mies katkaisee välit laulaja Ville Valoon. Kirjeen mukana Margera on loukkaantunut Valolle monista asioista.

Välirikko tuli yllätyksenä, sillä vielä toukokuussa Ville Valo puhui ystävästään hyvin lämpimään sävyyn videoidussa haastattelussa.

Miehet ovat tunteneet toisensa 2000-luvun alusta saakka. He tapasivat ensimmäistä kertaa, kun HIM oli soittamassa Lontoossa Samassa kaupungissa majaillut Margera ilmestyi Valon oven taakse koputtelemaan ja kyselemään kuulumisia.

- Bam oli vain satunnainen kaveri, joka tuli koputtelemaan ovelle ja juomaan kaljaa. Hän ei ollut silloin vielä niin tunnettu, Valo kuvailee tapaamista.

- Se ei ollut mikään managereiden keskinäinen kädenpuristus, Valo viittaa  ystävyyden alkuun.

Margera soitti yhtyeen musiikkia videoillaan ja ohjasi HIM:in musiikkivideoita. Sumuiset vuodet yhdistivät porukkaa. Ystävykset viettivät railakkaita juhlia, joista ei ole paljoa muistikuvia.

- On paljon asioita, joista en voi tässä puhua, Valo muistelee parhaita hetkiä yhteisistä vuosista.

Valo ei sanallakaan viittaa tulehtuneisiin väleihin, eikä anna ymmärtää ystävysten olevan riidoissa.

Bam katkaisi välit

Margera kritisoi omalla, keskiviikkona julkaistulla videollaan Valon kiittämättömyyttä. Margeran mukaan hänellä on ollut suuri rooli HIM-yhtyeen suosion muodostumisessa ja yhtyeen menestymisessä. Hän myös kertoo järjestäneensä runsaasti päihteitä Valon käytettäväksi.

Margera ottaa kantaa myös päihteidenkäyttöön, jota ystävykset harrastivat yhdessä. Margera kertoi, ettei hän tajunnut vahvistaneensa Valon addiktioita ja päihdeongelmia. Margera kertoo myös suuttuneensa Valolle, kun tämä syytti häntä päihdeongelmastaan.

Marger suotui Valon kaikkiin pyyntöihin ja toiveisiin, sillä piti Valoa idolinaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?