Lipunmyynti ei vetänyt – Katri Helenan konsertti siirrettiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Lipunmyynti ei vetänyt – Katri Helenan konsertti siirrettiin

Syyskiertueeseen valmistautuvasta Katri Helenasta on tullut toistamiseen isoäiti.

Katri Helenan konserttipaikka vaihtui.­

9.10.2014 7:44

Katri Helenan ääni on heleä ja raikas. Hän on hyvillä mielin ja kertoo keskittyvänsä jo tulevaan syyskonserttikiertueeseensa.

- Pää on täynnä laulujen sanoja ja täällä kotona hyräilen lauluja, Katri Helena naurahtaa.

Hän myöntää heti, että Ilta-Sanomien tieto konserttipaikan vaihtumisesta pienempään saliin on totta. Marraskuun puolivälissä hänen oli määrä esiintyä Espoon Barona-areenalla, mutta konserttipaikkaa jouduttiin vaihtamaan vähäisen lipunmyynnin vuoksi. Konsertti järjestetään Finlandia-talossa Helsingissä.

- Espoon Barona-areenalle ei myyty lippuja niin nopeasti kuin odotettiin, joten vaihdoimme paikaksi Finlandia-talon, mistä olen erittäin iloinen, Katri Helena myöntää.

Syyskiertue päättyy itsenäisyyspäivänä Pelloon. Sitten laulaja alkaa keskittyä jouluun, sillä hän on tunnustautunut jouluihmiseksi.

- Kesä meni hyvin, tein vain hieman festivaaleja. Aikani kului kahta lastenlasta, viisivuotiasta tyttöä ja kolme kuukautta vanhaa poikavauvaa sekä 97-vuotiasta äitiäni hoidellessa. Energiaa riittää ja lähden täysin sydämin kiertueelle, toista kertaa isoäidiksi tullut Katri Helena sanoo.

Lue lisää päivän Ilta-Sanomista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?