Suomiräppäri vaihtoi Mersunsa luksus-Porscheen: ”Saa nauttia duunin tuloksista” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomiräppäri vaihtoi Mersunsa luksus-Porscheen: ”Saa nauttia duunin tuloksista”

Uniikki eli Dan Tolppanen haluaa nauttia työnsä tuloksista.

7.10.2014 10:13

Suomiräpillä menestynyt Uniikki kertoi Radio Loopin haastattelussa nauttivansa luksusmerkkien vaatteista, autoista ja kelloista.

- Versace on ollut kova juttu pari vuotta. Sitten on on Gucci, Dior, mies luetteli lempimerkkejään.

Vuosikausia musiikkia tehnyt räppäri on tienannut musiikilla sievoisen summan – ja se näkyy. Mies on vastikään vaihtanut Mersunsa kalliiseen Porsche Panameraan.

- Totta kai on hienoo, että on siisti auto. Tuntee, että on tehnyt paljon duunia ja menestynyt. Mä haluan panostaa siihen, koska se on työväline. Oon enemmän valveilla mun autossa kuin mun himassa, joten se on itseoikeutettua, että mä viihdyn siellä, Uniikki totesi.

Arkistokuvassa Porsche Panamera Turbo.­

Pikkurahasta ei ole puutetta, sillä luksusvaatteiden ja autojen lisäksi Uniikin rannetta koristaa Rolex. Uniikki kertoo näyttävänsä esimerkkiä muille, että oman työn tuloksista voi ja saa nauttia.

- Sä voit perustaa oman firman ja kovalla duunilla pystyy oikeasti menestymään. Vaikka maksat veroa puolet sun tuloista, silti jää varaa. Se on kansantaloudelle hyvä ja hyvää esimerkkiä. Mun mielestä saat todellakin nauttia sun duunin tuloksista, mies sanoi.

Miehen mielestä Suomessakin voi käyttää rahaa nauttimiseen.

- Jos menestytään, sitä ei näytetä, Uniikki totesi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?