Illalla televisiossa: Entinen Bond-tyttö Ruotsin miljonääriäideissä – tältä 70-luvun seksisymboli näyttää nyt - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Entinen Bond-tyttö Ruotsin miljonääriäideissä – tältä 70-luvun seksisymboli näyttää nyt!

Britt Ekland tunnettiin 70-luvulla paitsi Bond-elokuvasta, myös avioliitostaan ja rakkaussuhteistaan.

1.10.2014 6:29 | Päivitetty 1.10.2014 15:40

Ruotsin miljonääriäidit, Liv klo 22.00Suositussa tosi-tv-sarjassa Ruotsin miljonääriäidit nähdään tänään uusi hahmo. 007 ja kultainen ase -elokuvasta vuonna 1974 tuttu Bond-tyttö Britt Ekland on yksi daameista, joka avaa Hollywoodin-kotinsa ovet kameroille ja yrittää sopeutua miljonäärirouvien joukkoon.

Britt Ekland oli 70-luvulla yksi kuvatuimmista elokuvatähdistä, mutta ei yksin uransa vuoksi. Hän tuli kuuluisaksi jo 1964, kun hän meni vain 10 päivän tuttavuuden jälkeen naimisiin brittinäyttelijä Peter Sellersin kanssa. Liitto oli myrskyisä ja mustasukkaisuuden sävyttämä. Sellers sai avioliiton aikana useita sydänkohtauksia. Pariskunta sai tyttären mutta liitto päättyi lopulta eroon 1968. Eklandilla oli myös pitkä suhde rokkari Rod Stewartin kanssa, mutta suhde loppui Stewartin uskottomuuteen. 46-vuotiaana Ekland sai nuorimman lapsensa itseään lähes 20 vuotta nuoremman rokkarimiehensä kanssa. Sekin liitto päättyi eroon, ja nykyään Ekland asuu Hollywoodissa yksin.

Ruotsin miljonääriäidit -ohjelmaan saadaan Britt Eklandin myötä uusi hahmo. ­

Ekland on 71-vuotias, mutta tahtia se ei tunnu hidastaneen. Kuohujuoma virtaa Eklandin talossa – ja yrittääpä Ekland kuiskia ystävättärelleen jotain kokaiinistakin. Kaikki tämä illan jaksossa!

Docventures: Perkele – kuvia Suomesta, TV2 klo 21.00Illan teemana on vapaus ja illan dokumentin on ohjannut Jörn Donner.

Perilliset, Fem klo 21.00Uusi tanskalainen draamasarja alkaa. Maailmankuulu taiteilija Veronika sairastaa syöpää, mutta hänen perillisensä eivät sitä tiedä. Testamentti paljastaa salaisuuden.

Paksuna, TV5 klo 21.00Yhden yön suhde aloittaa hauskan kasvutarinan. Päärooleissa Seth Rogen ja Katherine Heigl.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Lehti myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?