Britney Spears pätkäisi hiuksensa - uusi särmikäs tyyli!

Julkaistu: , Päivitetty:

Tyylinmuutos
Hiljattain äkisti ja katkerasti poikaystävästään eronnut Britney Spears pisti tyylinsä uusiksi - ja paljasti uuden levynsä sisältävän miesvihaa uhkuvia kappaleita.
Britney Spears, 32, paljasti uuden hiustyylinsä alusvaatemallistonsa lanseeraustilaisuudessa Saksassa torstaina. Ja ei, tällä kertaa henkilökohtaiset vaikeudet eivät olleet saaneet pop-tähteä ajelemaan päätään kaljuksi pistämään elämäänsä ranttaliksi.

Sen sijaan Spearsilla oli nyt tyylikäs, vaalea polkkatukka, kun vielä edellispäivänä takaraivolla oli keikkunut tyttämäinen, pitkä poninhäntä. Spears oli muutoinkin raikkaan, säteilevän ja skarpin näköinen valkoisessa housupuvussaan. Hänen koko olemuksensa näytti viestivän ex-poikaystävä David Lucadolle, joka petti Spearsia pornotähden kanssa, että katsos mitä menetit: vahvan ja tyylikään, päämäärätietoisen naisen - eikä sinua todellakaan kaivata!

Kahden lapsen äiti näyttääkin tällä hetkellä paremmalta kuin aikoihin. Se ei kuitenkaan tarkoita, että menneet pettymykset olisi kokonaan jo unohdettu.

Spears nimittäin paljasti MailOnlinelle, että hänen tulevalla levyllään on kappaleita, jotka kertoivat hänen miehiä kohtaan tällä erää tuntemastaan pettymyksestä.

- Mielestäni kokemuksiaan pitää hyödyntää työssä. Joten levylläni on paljon sekä "vihaan miehiä" -kappaleita että "rakastan miehiä" -kappaleita.

Spears toivoo pääsevänsä studioon pop-maailman kovimpien äänien kera.

- Olisi todella hienoa tehdä töitä Gwen Stefanin tai Katy Perryn tai Iggyn kanssa. He ovat mahtavia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt