Illalla televisiossa: Saiko kolmirintainen Jasmine inspiraationsa tästä elokuvasta? - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Saiko kolmirintainen Jasmine inspiraationsa tästä elokuvasta?

Kolmirintaisen prostituoidun hahmo sai jäädä myös kuuluisan elokuvan uudelleenfilmatisointiin.

Totall Recall -elokuvan uudelleenfilmatisoinnissakin nähtiin kolmirintainen prostituoitu. Häntä esitti Kaitlyn Leeb.­

25.9.2014 8:51 | Päivitetty 25.9.2014 15:59

Total Recall – unohda tai kuole, Kutonen klo 22.00Arnold Schwarzeneggerin tähdittämä Total Recall – unohda tai kuole (1990) on saanut jotkut kriitikot nimeämään elokuvan jopa yhdeksi kaikkien aikojen parhaimmista tieteisjännäreistä. Paul Verhoevenin ohjaamasta elokuvasta tehtiin myös uudelleenfilmatisointi, jossa pääosaa esitti Colin Farrell.

Viime päivinä elokuva on noussut esille kuitenkin aivan toisesta yhteydestä, kun yhdysvaltalainen nainen väitti hankkineensa plastiikkakirurgian avulla kolmannen rinnan. Jasmine Tridevil -taiteilijanimellä esiintyvä nainen esitteli julkisuudessa kuvia itsestään kolmirintaisena ja kertoi haluavansa tosi-tv-tähdeksi, mutta naisen kertomus on sittemmin kyseenalaistettu.

Kolmirintainen nainen on tuttu hahmo Total Recall -elokuvasta. Siinä kolmirintainen prostituoitu väläyttää varustuksensa taksikuskille, joka toteaa: ”Beibi, saat minut toivomaan, että minulla olisi kolme kättä”. Hahmoa alkuperäisessä elokuvassa näytellyt Lycia Naff kertoo Vulturen haastattelussa, että alunperin hahmolle suunniteltiin jopa neljää rintaa!

Vuoden 1990 Total Recall -elokuvan pääosassa nähdään Arnold Schwarzenegger.­

Poliisit, Nelonen klo 19.30Porin jaksossa sammunut mies uskoo herättyään olevansa Usain Bolt ja haastaa Taina Kolkan keihäänheittoon.

Ulkolinja: Asevientiä Ruotsista Kiinaan, TV1 klo 22.00Ruotsi rikkoo kansainvälisiä sopimuksia ja vie asetekniikkaan liittyviä aseohjelmia Kiinaan. Kauppaa on käyty peiteyrityksen takana, mutta Ruotsin puolustusvoimien siunauksella.

Isoäiti helvetistä, Teema klo 22.00Mika J. Ripatti ohjasi groteskin kauhukomedian, jossa Miitta Sorvali esittää perintöä kärkkyvää Anjaa. Kuollut mummo ei ole kuitenkaan ihan sitä miltä näyttää. Arvio elokuvasta löytyy uusimmasta Tv-lehdestä!

Päivitys: korjattu Total Recallin osuudesta kommentti taksikuskin sanomaksi. 

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Lehti myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?