Teemu Selänne palasi Sirpan kainaloon - katso kuvat!

Teemu Selänne palasi perheensä luokse Kaliforniaan. Minusta on todella kivaa, että hän on kotona, onnellinen Sirpa Selänne sanoo.

Teemu Selänne on palannut perheensä luokse Kaliforniaan.

25.9.2014 5:50 | Päivitetty 25.9.2014 12:18

Teemu Selänne on palannut Kaliforniaan Teemu-kirjan kiivasrytmiseltä markkinointimatkalta Suomesta. Ensimmäistä kertaa yli 20 vuoteen Teemun kalenteri ammottaa tyhjää, sillä enää Selännettä ei nähdä NHL-kaukaloissa.

Ainutlaatuisesta tilaisuudesta nauttii ennen kaikkea vaimo Sirpa Selänne, joka säteili onnea Sel8anne-elokuvan USA:n ensi-illassa Los Angelesissa. Vuosien olo kiekkovaimona ja pitkät ajat erossa aviomiehestä ovat taaksejäänyttä elämää.

- Tuntuu ihanalta! Mehän viihdytään hirveän hyvin yhdessä. Kaikki naureskelevat minulle, että miten kestät, että mies on sitten koko ajan kotona. Urheilemme ja touhuamme yhdessä ja osaamme ottaa omaa aikaa. Minusta on todella kivaa, että hän on kotona. Voidaan yhdessä käydä poikien peleissä, reissuilla, Veeran jumpassa ja futiksessa, Sirpa Selänne, 45, kiittelee.

Pariskunnan aika ei tule käymään pitkäksi.

- Meillä on todella aktiivinen sosiaalinen elämä. Käymme aina kavereiden kanssa syömässä, vähän juhlimassa ja niin pois päin. Nautin hirveästi tästä tilanteesta, kauniisti ruskettunut nainen sädehtii.

Lue lisää Teemu ja Sirpa Selänteen uudesta elämästä päivän Ilta-Sanomista.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?