Fanejaan tavannut Teemu Selänne: Kaksi asiaa, joita ei tule ikävä - Viihde - Ilta-Sanomat

Fanejaan tavannut Teemu Selänne: Kaksi asiaa, joita ei tule ikävä

Teemu Selänteen fanit olivat hyvissä ajoin paaluttaneet itselleen hyvät paikat espoolaisessa kauppakeskuksessa.

20.9.2014 17:00

Yleisö odotti maltillisena kuuluisaa laitahyökkääjä, joka oli tulossa jakamaan nimikirjoituksia uunituoreeseen kirjaan. Paikalla oli runsaasti väkeä, lapsiperheitä, isovanhempia, mutta erityisesti nuoria naisia. Kaikilla oli puhelimet valmiina fanikuviin.

Teemu Selänne pyyhälsi paikalle hieman myöhässä puhelin korvassa, mutta otti heti yleisön haltuun. Tunnelma oli iloinen, mutta kirkumista tai hysteriaa ei kuulunut.  Selänne halusi huomioida erityisesti paikalla olleet nuoret.

- Minua kiinnosti nuorena juokseminen ja pelaaminen. Koulunkäynti ei kiinnostanut niin paljon kuin liikunta, Teemu kertoi nuoruudestaan.

- Olin onnekas, kun rakkaasta harrastuksistani tuli minulle työ. NHL-ura kestää yleensä 3-4 vuotta, mutta minä sain tehdä siellä 21 vuoden uran, josta olen ylpeä ja kiitollinen. Haluan kannustaa teitä seuraamaan omia unelmianne, rento ja hyväntuulinen jääkiekkotähti suositteli faneilleen.

 

Selänteen pitkään uraan mahtuu paljon tähtihetkiä, mutta muutama asia jää myös onneksi taakse.

- Minulle ei tule ikävä matkustamista ja loukkaantumisia, Selänne myönsi.

Fanit odottivat rauhallisesti vuoroaan, kun nimikirjoitusrumba pyörähti käyntiin. Teemu raapaisi kirjoihin nimikirjoituksensa ja huomioi jokaisen fanin erikseen. Jääkiekkotähdellä ei ollut kiire mihinkään, vaan oli aidosti läsnä faneilleen.

- Teemusta huokuu positiivisuus ja aitous. Hän haluaa olla oikeasti olla faniensa parissa, juontaja Heidi Sohlberg kommentoi kaveriaan Ilta-Sanomille.

Uutuuskirjan kirjoittanut Ari Mennander ylisti myös Teemu Selännettä.

- Teemu on aidosti ystävällinen, reilu ja mukava. Hän kohtelee kaikkia ihmisiä kuin parhaita ystäviään. Teemun vahvuus pelaajana on ilmiömäinen kyky hallita paineita ja pelata kovissa paikoissa poikamaisen rennosti. Vain Teemu saa lätkän näyttämään leikiltä, Mennander kuvaili Ilta-Sanomille.

Pitkä kirjoitusprojekti  on vihdoin saatu maaliin, mutta kuuluisa laitahyökkääjä osasi myös yllättää kirjailijan.

- Yllätyin siitä, että Teemu antoi kirjan tulla ulos tuollaisena. Kirjasta tuli paljon paljon rehellisempi kuin uskalsin odottaa, Mennader kertoo.

Teemu Selänne valloitti kauppakeskuksen väen ja ei meinannut malttaa pysyä etukäteen annetuissa raameissa. Jääkiekkotähti huolehti faneistaan ja jakoi nimikirjoituksia myös mailoihin ja fanipaitoihin sekä päätyi lukuisiin selfie-kuviin. Selänne antoi kaikkensa kannattajilleen ja oli tavoilleen uskollinen. Tähtipelaajan nimikirjoituskeikka venähti lähes tunnin myöheisemmäksi aikataulustaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?