Illalla televisiossa: BB 10 vuotta – vieläkö muistat nämä pöördismit? "Rikas jätkä, kun tukkakin on nahkaa" - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: BB 10 vuotta – vieläkö muistat nämä pöördismit? "Rikas jätkä, kun tukkakin on nahkaa"

Sari Nygren (oik.) nähdään varmasti BB-juhlalähetyksessä. Entä Perttu Sirviö?

Julkaistu: 19.9.2014 6:30, Päivitetty 19.9.2014 16:19

Big Brother juhlii 10. tuotantokauttaan suoralla juhlalähetyksellä. Mukana nähdään lukuisia aiemmilta kausilta tuttuja kasvoja. Saapuuko studioon myös Suomen ensimmäinen BB-voittaja Perttu Sirviö?

Big Brother Extra, Sub klo 19.05Big Brother 10 vuotta!, Sub klo 19.30Big Brother, Sub klo 22.00Big Brotherin 10. tuotantokautta juhlitaan Subilla koko ilta. Kello 19.30 alkaa BB-studiolta 2,5-tuntinen suora lähetys, jossa suuri joukko entisiä BB-kilpailijoita muistelee taivaltaan talossa ja kertoo kuulumisiaan.

Juhlalähetyksen vieraina nähdään muun muassa Anu Saagim, Stefan Andersson, Iida Ketola, kakkoskauden voittaja Sari Nygren, Kadi Kaljula, Amanda Harkimo ja Martina Aitolehti, joka myös nousee esiintymislavalle lähetyksessä. BB-ilmiötä arviomaan saapuvat myös muiden muassa Ilta-Sanomien toimittaja Katri Utula ja mediatutkimuksen lehtori, tohtori Veijo Hietala.

Toistaiseksi on kysymysmerkki, nähdäänkö myös Suomen ensimmäinen BB-voittaja Perttu Sirviö juhlalähetyksessä. Toisaalta ei niin haittaa, vaikka ei nähtäisikään: onhan Perttu tehnyt jo lähtemättömän jäljen suomalaisten muistiin letkautuksillaan eli ”pöördismeillään”. Esimerkiksi näillä:

"Rikas jätkä, kun tukkakin on nahkaa." "Oijoijoi, aijaijai, ananas coconuts bananas!" "No eeei, en oo eläny selibaatissa koko kesää." "Mä en tee kyllä ku omia lapsia." "Hyvä, että parhaatkin voittaa välillä."

Viimeksi Perttu Sirviö on nähty ruudussa remonttireiskana Nelosen Tervetuloa kotiin -ohjelmassa.

Kenet vanhoista asukkaista sinä tahtoisit nähdä juhlalähetyksessä? Entä mikä on suosikkikohtauksesi tai suosikkipöördismisi? Kerro kommenttikentässä!

Sel8nne, MTV3 klo 19.452013 valmistunut dokumentti Suomen kaikkien aikojen parhaasta jääkiekkoilijasta Teemu Selänteestä nähdään nyt uusintana. Ohjelma valottaa kiekkolegendan elämää ja persoonaa yllättävän rouheasti. Dokumentissa kurkistetaan Selänteiden kotiin ja perhe-elämään sekä kuullaan, mikä on Teemun helmasynti.

Vain elämää, Nelonen klo 20.00Oletko jotenkin välttynyt huomaamasta, että Vain elämää -sarjan kiihkeästi odotettu kolmas kausi alkaa tänään? Tuskin. Kaksituntisessa avausjaksossa vietetään Vesa-Matti Loirin päivää. Täältä voit lukea jo etukäteen, mitkä kappaleet avausjaksossa kuullaan.

Fisher King, Teema klo 21.00Edesmenneen Robin Williamsin parhaita roolitöitä on kadulle ajautuneen historianprofessorin rooli Terry Gilliamin ohjaamassa tragikomediassa. Elokuva saa fantasiaelementtejä, kun Jack (Jeff Bridges) ja Parry (Williams) lähtevät yhdessä etsimään Graalin maljaa New Yorkin syövereistä.

The Wedding Band, TV2 klo 20.1510-osainen uutuussarja seuraa nelihenkisen hääbändin toilailuja. Sarja pursuaa kekseliäitä populaarikulttuuriviittauksia ja pikkutuhmia vitsejä. Yhdessä pääosista nähdään Brian Austin Green, joka muistetaan parhaiten Beverly Hills 90120 -teinisarjasta.  Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Lehti myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa.

Lisää aiheesta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?