Sara Sieppi Martina ja hengenpelastajat -ohjelman kritiikistä: Yksi rankimmista tv-formaateista - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Sieppi Martina ja hengenpelastajat -ohjelman kritiikistä: Yksi rankimmista tv-formaateista

Sara Sieppi ottaa vahvasti kantaa Martina ja hengenpelastajat -tosi-tv-ohjelman saamaan kritiikkiin. 

Sara Sieppi käsittelee ohjelman saamaa palautetta blogissaan.­

16.9.2014 22:03

Ohjelmaa on kritisoitu siitä, että kilpailijat kisailevat Baywatch-uimapuvuissa, ja myös kilpailun rankkuutta on kyseenalaistettu.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi oli yksi JIM-kanavan ohjelman osallistujista, ja hän kirjoittaa blogissaan suorasanaisesti ohjelman kuvauksien vaatimuksista.

- Jokainen meistä mimmeistä tiesi Thaimaaseen lähtiessään, että kyseinen ohjelma tulee herättämään tunteita sekä puolesta että vastaan, Sieppi kirjoittaa.

Hän ottaa esille myös kisaajien käyttämät uimapuvut ja sen, että mukana on monta "silikonibimboksi" leimattua henkilöä.

- Mitä väliä sillä on, vaikka silaria ja tekotukkaa löytyy tästä ohjelmasta teidän katsojienkin puolesta? Omasta ulkonäöstään huolehtiminen ei tietääkseni ole keneltäkään muulta pois kuin omasta ajasta ja omista rahoista.

Sara Sieppi osallistui Martina ja hengenpelastajat -ohjelmaan. Ohjelma on Martina Aitolehden vetämä.­

Sieppi kuvailee blogikirjoituksessaan, millaisia kuvauspäivät todellisuudessa olivat - ja miten ne vaikeutuivat ohjelman edetessä.

- Mitä pidemmäksi mennään, sen vaikeammaksi ja haastavammaksi kaikki muuttuu. Itse olen ollut mukana tekemässä monenlaisia tv-formaatteja, ja tämä oli Big Brotherin jälkeen yksi niistä rankimmista.

Siepin mukaan ohjelmaa kuvattiin joka päivä yksi kokonainen jakso. Kuvauspäivät kestivät 16 tuntia, ja 40 asteen kuumuus kävi jopa sietämättömäksi.

- Aurinko porotti, hiki virtasi, päässä heitti vähän väliä ja heikko olo valtasi koko kehon, mutta silti piti yrittää jaksaa keskittyä kuvauksiin, ja odottaa ohjeita kilpailuihin.

- Tämä ei siis todellakaan ollut lomamatka paratiisiin, vaan fyysisesti rankka seikkailu, jossa testattiin joukkuetaitoja yksilöpeliä unohtamatta, sekä omaa motivaatiota siitä, oletko sä todella valmis oppimaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?