Suosikkijuontajan sairaalaan murjoneet amerikkalaisen jalkapallon pelaajat pyysivät anteeksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkijuontajan sairaalaan murjoneet amerikkalaisen jalkapallon pelaajat pyysivät anteeksi

Elokuun lopulla Radion Aallon Kimmo Vehviläiselle sattui ilkeä työtapaturma. Hän joutui amerikkalaisen jalkapallon pelaajien jyräämäksi. Tempauksen olivat järjestäneet Vehviläisen työtoverit.

15.9.2014 12:52

- Minut vietiin Roostersin jenkkijalkapallojoukkueen kanssa pelaamaan. Otin osaa treeneihin ja valmentaja opetti taktisia kuvioita ennen peliä. Olin keskushyökkääjä, jolle pelinrakentaja syötti palloa. Edessä oli sarvikuononkokoisia jässiköitä, Kimmo Vehviläinen kertoi IS:lle elokuussa.

- Tehtäväni oli edetä 10 jaardia. Ensimmäisellä yrityksellä pääsin kaksi jaardia taaksepäin, toisella meni ilmat pihalle, kolmannella ei tapahtunut mitään ja neljännellä kerralla rysähti.

- Minut vietiin Töölön sairaalaan. Lopputuloksena oli, että neljä kylkiluuta oli poikki ja toinen keuhko oli luhistunut, eli minulla oli niin sanottu ilmarinta.

Jarkko Valtee, Anna Perho ja Kimmo Vehviläinen.­

Vehviläinen on palannut loukkaantumisen jälkeen takaisin töihin ja tuoreet suomenmestarit halusivat muistaa Kimmoa lahjalla. Helsinki Roostersin joukkueenjohtaja Olli Jussila toimi puhemiehenä.

Vehviläinen sai muistoksi tapahtuneesta joukkueen t-paidan. Jussila vitsailee Vehviläisen opettaneen paljon pelaajille.

- Sen treenin jälkeen ollaan pelattu hurjan hyvin. Ehkä ne oppi jotakin sun harhautuksesta.

Katso videolta millä mielin Vehviläinen otti vastaan joukkueen anteeksipyynnön!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?