Pia Lambergilla työn alla neljä Hollywood-leffaa - katso superseksikkäät kuvat! - Viihde - Ilta-Sanomat

Pia Lambergilla työn alla neljä Hollywood-leffaa - katso superseksikkäät kuvat!

Pia Lamberg tähtää tähdeksi.

Pia Lamberg muutti kaksi vuotta sitten Los Angelesiin.

13.9.2014 8:03

Hollywoodissa uraa tekevä Pia Lamberg on näytellyt lyhytelokuvissa, kuvannut Saf3-toimintasarjaa Kapkaupungissa ja nähty lukemattomissa mainoksissa, kuten Mercedes-Benzin mainoksessa, joka esitettiin yli sadalle miljoonalle tv-katsojalle Super Bowlin mainostauolla. Viime vuoden Grammy-gaalassa kaunotar saatteli lavalle maailman tunnetuimpia musiikkialan tähtiä.

Menetys ei ole tullut yhdessä yössä. Pia kuvailee päiviensä koostuvan pitkälti tapaamisesta toiseen kiiruhtaessa.

- Tämä vuosi on ollut todella kiireinen ja puhelin on pirissyt taukoamatta. Olen saanut useimmat leffaroolit ja mallintyöt omien kontaktieni kautta. Tämä osoittaa, että parin vuoden aikana tehty kova työ tuottaa nyt tulosta, Pia hymyilee.

Näyttelijän ja mallintöiden välillä tasapainottelevalla Pialla on monta rautaa tulessa. Syksyllä hän kuvaa peräti neljää eri Hollywood-elokuvaa. Hänet nähdään muun muassa romanttisessa komediassa sekä kauhu- ja action-elokuvissa.

- Kaikista hauskimpia ovat ne roolit, joissa pääsee kokeilemaan rajojaan. Olen käynyt yhtä toimintapainotteista roolia varten ampumaradalla harjoittelemassa, etten näytä ihan amatööriltä ase kädessä.

Hollywoodissa pärjääminen vaatii sitkeyttä, eikä unelmarooleja löydy joka nurkan takaa.

Pia kertoo kohdanneensa ongelman, jonka kanssa kamppailevat monet muutkin nuoret naisnäyttelijät.

- Blondit kategorisoidaan aika helposti, ja siksi tyypillinen tarjottava rooli on naapurintyttö tai jokin bimbo. Yksi näistä neljästä uudesta roolistani on juuri tuollainen, mutta onneksi muut ovat vähän järkevämpiä, Pia nauraa.Lue lisää viikonvaihteen Ilta-Sanomista tai digilehdestä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?