Viihde

Taisteluparilla juhlavuosi - "Dempsey ja Makepeace" naimisissa 25 vuotta!

Julkaistu:

1980-luvun puolivälissä esitetty Dempsey & Makepeace -brittisarja tunnettiin Suomessa paremmin nimellä Taistelupari.
Eteläafrikkalainen Glynis Barber tapasi tulevan aviomiehensä, amerikkalaisnäyttelijä Michael Brandonin sarjan kuvauksissa. Barber piti miestä ärsyttävänä kukkona.

Pikku hiljaa kelkka alkoi kääntyä. Toista kautta vuonna 1986 tehdessään pari oli jo hullaantunut toisiinsa. Kolme vuotta myöhemmin he olivat naimisissa.58-vuotias Barber kuvaili Hello!-lehdelle parin avioliittoa intohimoiseksi ja räjähdysherkäksi.

- Michaelilla ja minulla on aina ollut hyvin aaltoileva, intohimoinen ja räjähdysherkkä suhde. Ehkä se on sen salaisuus? Ei tule ainakaan tylsää.Brandon, 69, on tehnyt uransa pääasiassa Isossa-Britanniassa.

Entertainment Focusin haastattelussa hän muisteli Taisteluparin tekemistä.

- Sarja oli yksi parhaimmista! Se oli suositumpi muissa maissa kuin täällä Isossa-Britanniassa. Saimme sen ansiosta Glynisin kanssa paljon ystäviä. Glynis ja minä olemme olleet naimisissa 25 vuotta! Se on yksi hienoimmista asioista, joista saan olla sarjalle kiitollinen, hän iloitsi.
- Fanimme ovat uskollisia ja upeita ihmisiä, jotka seuraavat työtämme ja tukevat meitä edesottamuksissamme. Harvoin tulee tällä alalla vastaan ihmistä, joka ei olisi ollut mukana Taisteluparin teossa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt