Tanssii tähtien kanssa alkaa! Ketkä Vappu Pimiä haluaisi nähdä all stars -kaudella? - Viihde - Ilta-Sanomat

Tanssii tähtien kanssa alkaa! Ketkä Vappu Pimiä haluaisi nähdä all stars -kaudella?

Tanssii tähtien kanssa starttaa sunnuntaina jo yhdeksännelle kaudelleen. Mitkä parit aiemmilta kausilta ovat erityisesti jääneet juontajakaksikon mieleen?

Mikko Leppilampi ja Vappu Pimiä virittäytyvät Tanssii tähtien kanssa -kisan juontajiksi jo viidettä kertaa.­

10.9.2014 10:10

Yhdeksännelle kaudelleen lähtevä MTV3:n Tanssii tähtien kanssa -ohjelma luottaa paljolti tuttuun ja turvalliseen. Tylsistymisestä ei silti ole pelkoa – ainakaan, jos ohjelman juontajia on uskominen.Sekä Vappu Pimiälle että Mikko Leppilammelle nyt alkava TTK-juontopesti on jo viides. Vappu on lisäksi kisannut ohjelmassa vuonna 2008. Vaalea ilopilleri ei silti osoita pienimpiäkään kyllästymisen merkkejä. - Kun tykkää työstään, on mukava mennä töihin. Ei minun tarvitse mitenkään psyykata itseäni innostuakseni uudesta kaudesta, vaan koen olevani etuoikeutettu, että saan tehdä työtä, jota rakastan, Vappu hehkuttaa.- Se, mistä saan hirveästi virtaa, ovat uudet tähdet. Kun tämä ei enää ole itselle uutta ja ihmeellistä, niin on ihana katsoa, miten tähdet ovat niin innoissaan. 

TTK All stars?

Mutta mitähän tapahtuisi, jos ohjelmasta tehtäisiin joskus all stars -kausi? Menneiltä kausilta tutuista pareista molemmat juontajat haluaisivat nähdä parketilla ainakin yhden: Vapun ja Jani Rasimuksen!- Vappuhan varmaan menisi innosta huutaen mukaan tanssimaan, Mikko naurahtaa. Mikko ja Vappu uskovat, että all stars -kaudella mukana ei olisi pelkkiä voittajia, vaan myös vuosien varrella pinnalle nousseita hahmoja.- Minä tietysti lähtisin, ja kavereiksi valkkaisin tosi huonoja, että itse voittaisin! Olen sen verran kilpailuhenkinen. Mutta tietysti valitsisin kivoja tyyppejä. Ehdottomasti haluaisin Antti Kaikkosen ja Joonas Hytösen mukaan, koska heistä tuli molemmista ystäviä, Vappu iloitsee.

Millaisia kommelluksia Vapulle ja Mikolle on sattunut suorassa lähetyksessä? Entä mitä muuta juontajaparin syksyyn kuuluu kuin tanssia? Lue tänään 10.9. ilmestyneestä uudesta Ilta-Sanomat Tv-lehdestä!PS. Ketä aiempien kausien pareja sinä tahtoisit nähdä mukana, jos TTK:sta tehtäisiin all stars -kausi? Kerro kommenttikentässä!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?