Paulan henki ilmestyi Lasselle Salkkareissa: "Kohtausten kuvaaminen oli pysäyttävä kokemus" - Viihde - Ilta-Sanomat

Paulan henki ilmestyi Lasselle Salkkareissa: "Kohtausten kuvaaminen oli pysäyttävä kokemus"

Salatuissa elämissä nähtiin viime perjantaina juonenkäänne jollaista Salkkareissa ei ole aikaisemmin nähty. Paulan henki ilmestyi Lasselle.

9.9.2014 17:17

Salatut elämät palasi toissa viikolla tauolta dramaattisin juonenkääntein.

Ammuskelussa vakavasti loukkaantunut Paula vaipui koomaan ja sarjassa on maalailtu synkkiä kuvia hänen toipumisestaan.

Perjantaina esitetyssä jaksossa nähtiin kuinka Paulan henki ilmestyy lohduttamaan ja tukemaan murheen murtamaa Lassea.

Supersuositun sarjan värikkäät juonenkäänteet ovat herättäneet faneissa paljon keskustelua. Paula Sievistä näyttelevä Johanna Nurmimaa pitää henkimaailman kuvausta rohkeana vetona Salkkareilta.

- Salkkareiden vaikutusvalta ihmisten elämään on yllättävän suuri ja on hienoa, että sarjassa käsitellään näin vakavaa asiaa, Nurmimaa sanoo.

Johanna Nurmimaa näyttelee sarjassa Paula Sievistä.­

Kyseessä on ensimmäinen kerta kun Salkkareissa käsitellään henkimaailman asioita.

Nurmimaa uskoo, että monella katsojalla on omakohtaisia kokemuksia aiheesta.

- Katsojissa on paljon sellaisia ihmisiä jotka ovat menettäneet jonkun läheisensä ja noin kauniisti kuvattu juonenkäänne antaa varmasti toivoa ja lohtua katsojille.

Nurmimaalle itselleen kohtauksen näytteleminen oli tärkeää, sillä myös hän tietää miltä tuntuu menettää joku läheinen.

- Jokainen uskoo henkiin ja kuoleman jälkeiseen elämään eri tavalla. Minä olen pienestä pitäen ollut herkkä aistimaan asioita ja asia konkretisoitui minulle isäni kuoleman jälkeen kun tunsin niin selkeästi, että hän on edelleen läsnä.

- Olin todella ilahtunut kun kuulin, että tällainen juonenkäänne on tulossa ja niin olivat käsikirjoittajatkin. Olen tyytyväinen siihen, kuinka kohtaukset kuvattiin. Paulan hengen ilmestyminen oli koskettavasti ja kauniisti kuvattu ja tällaisissa asioissa pitää olla varovainen, ettei kuvaa aihetta koomisesti.

"Pysäyttävä kokemus"

Salattujen elämien näyttelijäkaarti saa faneilta runsaasti palautetta juonenkäänteistä, eikä viime perjantaisessa jaksossa nähty Paulan hengen ilmestyminen Lasselle ole taatusti poikkeus.

- Se oli pysäyttävä kokemus niin näyttelijöille kuin kuvausryhmällekin kun kuvattiin kohtauksia, joissa Paulan läheiset itkevät sairaalavuoteen äärellä. Moni mietti varmasti siinä omalta kantilta miltä tuntuisi jos vastaavaa sattuisi omalle kohdalle. Paulan kohtalo herättää varmasti sarjan faneissa keskustelua, Nurmimaa pohtii.

Emil Hallberg (Tale), Johanna Nurmimaa (Paula) ja Timo Jurkka (Lasse).­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?