Naiset, toivo hiipuu: George Clooney paljasti tulevan hääpäivänsä - Viihde - Ilta-Sanomat

Naiset, toivo hiipuu: George Clooney paljasti tulevan hääpäivänsä

Oscar-palkittu ja hurmaava näyttelijä-ohjaaja, George Clooney, paljasti hiljattain tulevien häidensä ajankohdan ja paikan.

8.9.2014 22:41 | Päivitetty 9.9.2014 8:36

Clooney, 53, osallistui morsiamensa, brittiläis-libanonilainen ihmisoikeusjuristi Amal Alamuddinin, 36, kanssa sunnuntaina hyväntekeväisyysgaalaan Firenzessä, Italiassa. Hyväntuulinen ja faniystävällinen pariskunta paljasti USA Todayn mukaan yksityiskohtia tulevista häistään.

Toistaiseksi on tiedetty vain, että häät pidetään Italiassa, mutta ei Como-järvellä, jossa Clooneylla on huvila, vaan Venetsiassa. Ajankohta ja muut yksityiskohdat ovat olleet tähän asti salassa.

- Menen naimisiin syyskuun 26. päivä Venetsiassa, ikivanhassa palatsissa. Seremonian jälkeen menemme kolmen päivän mittaiselle häämatkalla, mutta sitten työt jälleen kutsuvat minua, Clooneya siteerataan hänen italialaisilla verkkosivuillaan.

The New York Daily News siteeraa Clooneya kuitenkin hieman eri tavalla.

- Tapasin ihanan tulevan morsiameni Italiassa ja menen hänen kanssaan naimisiin parin viikon päästä Venetsiassa.

Clooneyn tiedottaja vahvisti USA Todaylle vain Clooneyn menevän naimisiin parin viikon kuluttua Venetsiassa.

Oli miten oli, lähtölaskenta on alkanut. Yksi maailman tavoitelluimmista poikamiehistä on vapaa enää tovin. Hääpäivä lienee 20. tai 26. syyskuuta. Bestmanin roolia hoitaa itsekin vastikään avioitunut Brad Pitt.

Pariskunta tapasi toisensa viime vuoden syyskuussa hyväntekeväisyystapahtumassa Venetsiassa ja on seurustellut siitä lähtien. Clooney kihlasi sydämen valittunsa 22. huhtikuuta.

Avioliitto on Alamuddinin ensimmäinen mutta Clooneyn toinen. Clooney oli naimisissa näyttelijä Talia Balsamin kanssa 1989-1993.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?