KL: Sami Hedbergin yrityksen liikevaihto hurjassa nousussa - Viihde - Ilta-Sanomat

KL: Sami Hedbergin yrityksen liikevaihto hurjassa nousussa

Sami Hedberg on yksi Suomen menestyneimmistä stand up -koomikoista.

7.9.2014 16:11

Stand up -koomikko Sami Hedbergin yhtiön liiketoiminta on lähes kahdeksankertaistunut kolmessa vuodessa, uutisoi Kauppalehti lauantaina.

ShowHouse - Sami Hedberg Oy:n liikevaihto oli lehden mukaan vuonna 2010 reilut 300 000 euroa. Viime vuonna liikevaihto oli jo yli 2,2 miljoonaa euroa ja nettotulos 192 000 euroa. Edellisenä vuonna tulos oli sitäkin parempi, 674 000 euroa.

Sami Hedberg oli seuraamassa koripalloa viikko sitten lauantaina Bilbaossa yhdessä Jaajo Linnonmaan kanssa.­

Vuosi sitten marraskuussa Hedberg kommentoi kasvaneita tulojaan Radio Rockin Heikelä Korporaatiossa. Tuolloin ohjelman juontajat hämmästelivät Hedbergin 286 000 euron vuosituloja.

- Saa nousta kahdeksalta ylös ja mennä toimistolle yhdeksäksi, ja olla neljässä eri palaverissa, tehdä eri produktioita koko päivä ja käskyttää viittä eri ihmistä, ja sen jälkeen mennä viideltä firmakeikalle, ja sitten ajaa Turkuun keikalle ja sieltä aamulla tanssiharjoituksiin – saa tehdä perässä, Hedberg kuvaili tuolloin vaativaa työtään.

33-vuotias Hedberg tuli tunnetuksi voitettuaan SubTV:n stand up -kilpailun Get up, stand up vuonna 2005.

Sen jälkeen hän on keikkaillut ympäri Suomea tiiviisti muun muassa Kokovartalomies-show'nsa kanssa.

Viime vuonna Hedberg osallistui MTV3-kanavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan, josta hän putosi viidennessä pudotuksessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?