Viihde

Huippumalli Anna Nevala valloittaa mallimarkkinoita: "Tuntuu uskomattomalta"

Julkaistu:

mallikaunotar
Huippumalli Anna Nevala vaihtaa manteretta kuin paitaa ja rakastaa jokaista hetkeä.
Huippumalli Anna Nevala matkustaa töiden perässä ympäri maailmaa.

Aiemmin tällä viikolla hän saapui Los Angelesista kotimaahansa vain muutamaa tuntia aiemmin ehtiäkseen tänä viikonloppuna järjestettävän Gloria Fashion Show'n sovitukseen.

- Matkustamiseen tottuu. Lepään aina kun se on mahdollista. Aikaero painaa toki, mutta yritän sopeutua oikeaan aikaan käymällä aina illalla kevyellä lenkillä, ottamalla sen jälkeen nukahtamista helpottavan melatoniin ja menemällä ajoissa unille, Anna kertoo.


- Usein kyllä herään kahdelta yöllä, mutta en stressaa siitä. Uni tulee taas jossain vaiheessa.


Ura alkoi Huippumalli haussa -ohjelmastaAnna muistetaan Suomessa vuoden 2010 Huippumalli haussa -ohjelmasta, jossa hän ei tosin yltänyt kärkikahinoihin saakka.

Brand-mallitoimiston listoilta tumma lupaava kaunotar kuitenkin ihastutti muotipiirit ensin Euroopassa, sitten Yhdysvalloissa.

Aluksi Anna matkusti keikoille Suomesta käsin ja suoritti samalla biotekniikan opintojaan. Kaksi viimeistä vuotta opinnot ovat olleet tauolla.

- Muutettuani Ylitorniolta Helsinkiin hämmästelin, miten paljon täällä on liikennettä. Nykyään koko maailma tuntuu kodilta. Työssäni ei ole kahta samanlaista päivää, enkä ole kahta päivää välttämättä edes samassa maassa, Anna hymyilee.

Hänen kuviaan on nähty muun muassa Marie Clairessa, Harper's Bazaarissa ja Graziassa. Näytöksiä Anna on tehnyt niin New Yorkin, Lontoon, Pariisin kuin Milanonkin muotiviikoilla.

- Tänä vuonna menen vain Lontooseen ja Pariisiin. Jos tekee kaikki muotiviikot, pitää varata kuukausi pelkkiin castingeihin ja näytöksiin.

Ranskalaisen Galleries Lafayetten kuvauksissa Palm Springsin aavikolla Anna havahtui siihen, miten kertakaikkisen makeaa hänen elämänsä on.

- Läpsin itseäni poskelle varmistaakseni, olenko todella hereillä. Paikka oli niin upea ja tiimi niin mahtava. Tuntui uskomattomalta, että mulle maksettiin siellä olemisesta!


"Jonain päivänä haluan asettua aloilleni"Joskus työkeikasta kertova puhelinsoitto kuitenkin harmittaa.

- Olin kesällä ehtinyt olla Ylitorniolla vain kaksi päivää, kun sain Dieseliltä keikan. Ei auttanut muuta kuin lähteä Italiaan. Vanhempani tulivat moikkaamaan minua Pariisiin, mutta sieltä tulikin soitto New Yorkiin, Anna naurahtaa.


- Välillä kuitenkin sanon töille ei, ja asetan perheeni sekä ystävät etusijalle. Nyt tämä kiire on hauskaa, mutta jonain päivänä haluan asettua aloilleni.

Sitä hetkeä Anna ei vielä haikaile, sillä hänen nimensä on maailmalla kuuma. Tällä viikolla Anna viettää Suomessa harvinaiset neljä päivää.

Tänään lauantaina Annaa voi nimittäin ihailla neljän näytöksen verran Ruoholahdessa Gloria Fashion Show'ssa.