Viihde

Haluaisitko pettää kumppaniasi tv-ohjelmassa? Kohuttu realitysarja saapuu vihdoin Suomeen

Julkaistu:

kohusarja
Aikoinaan Yhdysvalloissa runsaasti kohua herättänyt Temptation Island -realitysarja rantautuu Suomeen.
Temptation Island -sarja laittaa parisuhteet koetukselle, sillä neljä onnellista pariskuntaa matkustaa paratiisisaarelle seuranaan joukko sinkkumiehiä ja naisia.

Välillä  pariskunnat kokoontuvat iltanuotion ääreen katsomaan videolta, mitä oma rakas on sinkkujen kanssa treffeillä puuhaillut.

Temptation Islandia esitettiin Yhdysvalloissa kolmen kauden verran vuosina 2001-2003 ja siitä on tehty omat versiot monissa muissa maissa.

Suomessa sarjaa on esitetty televisiossa nimellä Viettelysten saari.

Maailmalla sarja on herättänyt kohua, ja nyt sen suomalaisen version rekrytointi on käynnissä.

Temptation Island Suomen vastaava tuottaja Joonas Hytönen kuvailee sarjaa "ultimaattiseksi deittiohjelmaksi"

- Temptation Island on yksi tunnetuimmista ja kiinnostavimmista realityformaateista, joita ei vielä kotimaisena versiona ole toistaiseksi nähty.

- Sarja on sekä moraalinen testi että ultimaattinen deittiohjelma. Tässä on kysymys jaksamisesta, tosin henkisellä puolella.

- Sarjan teema on universaali. Me kaikki olemme mustasukkaisia, ja me kaikki tunnemme houkutusta. Tässä sarjassa samat pelot ja houkutukset kohdataan äärimmäisessä muodossa, Hytönen toteaa.

Temptation Island Suomi kuvataan loppuvuodesta Kaukoidässä.

Ohjelmaan etsitään parhaillaan pariskuntia ja sinkkuja. Ohjelmasta kiinnostuneet villit sinkut ja lapsettomat pariskunnat voivat hakea ohjelmaan täällä.

- Odotan vilpittömästi, että Temptation Island Suomi on kevään 2015 suomalaisen television puhutuin ja kohutuin ilmiö, Hytönen uskoo.

Ota kantaa

Lähtisitkö mukaan ohjelmaan?

En ikinä! 84% Kyllä, laitoin jo hakemuksen! 16%
Ääniä yhteensä 18945

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt