Martina Aitolehden vetämä Martina ja hengenpelastajat alkaa: "Edes synnytys ei ole näin rankkaa!" - Viihde - Ilta-Sanomat

Martina ja hengenpelastajat alkaa: "Edes synnytys ei ole näin rankkaa!"

Martina Aitolehden vetämä uutuus-realitysarja Martina ja hengenpelastajat alkaa tiistaina 9. syyskuuta Jimillä. Ohjelmaan valmistautuminen vaati osallistujakaunottarilta huippurankkaa treeniä.

Sara Sieppi ja Martina Aitolehti nähdään hengenpelastajina uutuussarjassa.­

3.9.2014 7:54

Hengenpelastajalta vaaditaan todella kovaa kuntoa. Sen huomasi Martina Aitolehti, joka kouluttautui neljän kuukauden ajan kolmostason hengenpelastajaksi Martina ja hengenpelastajat -uutuussarjaa varten. Thaimaassa hän yritti koulia kymmenestä julkisuudesta tutusta untuvikkonaisesta ensimmäisen tason hengenpelastajaa.Tuttuun tosi-tv-tyyliin jokaisen kilpailupäivän päätteeksi Martina tiputtaa yhden pois. Yksi Martinan koulimista kilpailijoista on Sara Sieppi.- Rankkaa, toteaa Martina hengenpelastuskoulutuksesta.- Alussa minulla oli ihan perusuimataidot, mutta ne eivät riitä. Jouduin opettelemaan uimaan ihan uudestaan, harjoittelemaan oikean tekniikan. Pitää jaksaa uida pitkiä matkoja ja olla nopea uimaan.Harjoittelu vaati lihaskuntotreeniä.- Pitää olla voimaa nostaa raavaskin mies merestä maalle, Martina kertoo.Martinalla oli oma valmentaja, jonka ohjeilla hän harjoitteli. Harjoitusohjelmaan kuului muun muassa leuanvetoa, punnerruksia ja hyppyjä.- Treenattiin oikeaa voimaa ja kestävyyttä. Ihan peruskunnolla ei valitettavasti pärjää.Trooppiset olosuhteet loivat omat haasteensa.- Siellä oli mieletön helle, mikä teki harjoittelusta vielä raskaampaa. Hiki vain valui, Sara Sieppi muistelee.- Olosuhteet olivat tytöillä tosi vaikeat, siellä oli noin neljäkymmentä astetta hellettä ja sitten vielä harjoittelu meressä, Martina sanoo.Martinan mukaan tytöt selvisivät silti hyvin.- Ohjelmasta näkee, että mimmit ovat ihan kaikkensa antaneita. Kovakuntoisetkin ovat ihan kuolemankielissä. Yksi kommentoi, että edes synnytys ei ole näin rankkaa, Martina sanoo.Lue lisää Martina ja hengenpelastajat -sarjasta ja muista syksyn uutuuksista uudesta Ilta-Sanomat Tv-lehdestä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?