Angelina Jolie ja Brad Pitt naimisiin! - salahäät Ranskassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Angelina Jolie ja Brad Pitt naimisiin! - salahäät Ranskassa

Julkaistu: 28.8.2014 15:59, Päivitetty 28.8.2014 21:35

Näyttelijäpari Angelina Jolie ja Brad Pitt avioituivat kaikessa hiljaisuudessa viime lauantaina.

Angelina Jolie ja Brad Pitt avioituivat lauantaina Ranskassa. Parin tiedottaja on vahvistanut iloisen uutisen useille amerikkalaislehdille.

Pari on pitänyt yhtä jo yhdeksän vuoden ajan.

The Daily Mail kertoo, että häät olisi pidetty Etelä-Ranskassa sijaitsevassa Le Valin kaupungissa, Chateau Miravalin kartanossa. Pari osti upean kartanon neljä vuotta sitten ja on sittemmin lomaillut siellä useaan otteeseen.

Järven rannalla sijaitsevassa idyllisessä kartanossa on mm.  35 makuuhuonetta ja oma erillinen viinitila.

Näin parin rakkaus eteni:

2004: Brad Pitt ja Angelina Jolie tapaavat ja rakastuvatMr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa.

2005: Pitt ja Jennifer Aniston jättävät erohakemuksen tammikuussa. Pitt ja Jolie muuttavat yhteen heinäkuussa. Joulukuussa Pitt adoptoi Jolien lapset Maddoxin ja Zaharan.

2006: Parin ensimmäinen biologinen lapsi Shiloh syntyy toukokuussa. Brad Pitt kertoo Esquire-lehdessä menevänsä Jolien kanssa naimisiin vasta sitten, kun samaa sukupuolta olevat saavat avioitua keskenään.People-lehti valitsee Jolien ja Pittin vuoden perheeksi.

2007: Jolien menettää äitinsä samana vuonna, kun hänestä itsestään tulee äiti neljännen kerran: hän adoptoi Pax Jolie-Pittin Vietnamista maaliskuussa. Toukokuussa Jolie tatuoi käsivarteensa lastensa syntymäajat.

2008: Kesäkuussa Pitt ja Jolie lahjoittavat säätiönsä kautta Irakin sodasta kärsineille lapsille miljoona dollaria eli noin 640000 euroa. Heinäkuussa Jolie synnyttää perheen kaksoset Knoxin ja Viviennen Nizzassa. Syyskuussa Guinnessin ennätyskirja julistaa Pittin ja Jolien Hollywoodin vaikutusvaltaisimmaksi pariskunnaksi.

2010: Tammikuussa huhutaan, että unelmaparin liitto on ajautunut vaikeuksiin. Helmikuussa koko perhe lomailee Venetsiassa.

2011: Toukokuussa Jolie ja Pitt edustavat Cannesin elokuvajuhlilla. Marraskuussa Jolie ja Pitt kertovat, että he haluavat adoptoida vielä kerran.

2012: Tammikuussa Pitt kaatuu ja joutuu kävelemään kepeillä. Helmikuussa Jolie säväyttää pukunsa halkiolla Oscar-gaalassa. Huhtikuussa Pitt kihlaa Jolien muhkealla timanttisormuksella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?