The Voice Kids -valmentajat Krista ja Diandra: Lapset saattavat mennä liioista vinkeistä sekaisin - Viihde - Ilta-Sanomat

The Voice Kids -valmentajat Krista ja Diandra: Lapset saattavat mennä liioista vinkeistä sekaisin

Krista Siegfrids ja Diandra Flores luottavat positiivisen palautteen voimaan.

Diandra Floresin ja Krista Siegfridsin lisäksi tähtivalmentajana toimii Arttu Wiskari.­

27.8.2014 8:06

Lauantaina alkavan The Voice Kids -ohjelman tähtivalmentajat ovat hyvin lapsirakkaita. 20-vuotias Diandra Flores tykkää tehdä yllätysesiintymisiä päiväkoteihin ja kouluihin. Nuoruutensa Kaskisissa viettänyt Krista Siegfrids valmensi aikoinaan lasten ja nuorten telinevoimistelu- ja tanssiryhmiä. Myöhemmin hän opiskeli viisi vuotta luokanopettajaksi, mutta opinnot jäivät kesken laulajauran lähtiessä kunnolla käyntiin.   Krista ja Diandra sanovat miettineensä keinoja, kuinka he aikovat valmentaa lapsia.

- Mielestäni pitää olla varovainen, millaista palautetta lapsille antaa. Jos heille sanoo negatiivisia asioita, he saattavat jäädä miettimään vain sitä. Ei myöskään saa antaa liikaa vinkkejä, koska lapset saattavat mennä niistä sekaisin, Diandra pohtii.

Krista kokee, että hän voi hyödyntää opettajan opintojaan The Voice Kids -ohjelmassa. Hän uskoo, että kilpailijoiden palaute täytyy aina pitää positiivisena.

- Jos itse saan sata hyvää kommenttia ja yhden huonon, niin pelkästään se huono jää mieleeni. Tuollaiset asiat voivat pilata niin paljon. Luulen, että osaan puhua lasten kanssa tosi hyvin, ja he ymmärtävät, mitä yritän sanoa, Krista sanoo.

Lue koko haastattelu uudesta Ilta-Sanomat Tv-lehdestä!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?