Armi Kuusela lauantaina Muhokselle – tiedossa tiukat turvatoimet - Viihde - Ilta-Sanomat

Armi Kuusela lauantaina Muhokselle – tiedossa tiukat turvatoimet

Lauantai on suuri päivä Muhokselle, jolloin Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva kunta saa hoteisiinsa paikkakunnalta lähtöisin olevan Armi Kuusela-Williamsin.

22.8.2014 6:41

Kun Armi Kuusela voitti maailman ensimmäisen Miss Universum -kilpailun 1952, oli se Kuuselan synnyinpaikkakunnalle Muhokselle suuri asia. Voiton merkitys ei ole haihtunut vuosien varrella.

Lauantaina Kuusela tekee paikkakunnalle ensimmäisen virallisen vierailun sitten marraskuun 1962. Kuuselalle ja hänen kymmenhenkiselle seurueelleen esitellään Muhos sellaisena kuin se on.

- Täällä ei ole tarvinnut tehdä pientä pintaremonttia, sillä paikat olivat kunnossa jo valmiiksi. Paikkakunta on mikä on, emmekä me halua esitellä Armille kiilloteltua kuvaa, Muhoksen kunnanjohtaja Jukka Syvävirta sanoo IS:lle.

Päivän ohjelma on suunniteltu huolella, ja se sisältää muun muassa vierailut hautausmaalla, taidegalleriassa ja kulttuurikeskuksessa.

Myös seurueen turvallisuuteen on kiinnitetty erityisen paljon huomiota. Puoli neljältä Kirkonkylän alakoululla alkaa yleisötilaisuus, jonne kaikilla on vapaa pääsy.

- Jos jotakin häikkää tulee, on koululla hätäpoistumistie Armille ja kumppaneille. Paikalla on vartijoita sekä vartijanasuissa että siviilivaatteissa, kunnanjohtaja Syvävirta kertoo.

Lue perjantain Ilta-Sanomien printtiversiosta lisää Armi Kuuselan vierailun tiukoista turvatoimista. Voit myös lukea lehden täältä.

Armi Kuusela täytti tällä viikolla 80 vuotta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?