Upeassa kunnossa oleva Anne Kukkohovi: "Onni näkyy ulkoisessa olemuksessa" - Viihde - Ilta-Sanomat

Upeassa kunnossa oleva Anne Kukkohovi: "Onni näkyy ulkoisessa olemuksessa"

Juontaja ja malli Anne Kukkohovilla on monta rautaa tulessa. Oma kosmetiikkamerkki ja Koko Suomi leipoo -suosikkisarjan toinen kausi ovat pitäneet kaunottaren kiireisenä.

20.8.2014 13:50

- Työssäni tapaan paljon uusia ihmisiä ja se on ihanaa. Kiireen keskellä on kuitenkin pakko muistaa ottaa aikaa itselle, Anne Kukkohovi sanoo.

Kukkohovi myöntää oman jaksamisen olleen koetuksella kevään ja kesän työkiireiden vuoksi.

- Olen aika tarkka omasta ajankäytöstäni ja jaksamisen kannalta minulle on tärkeää olla välillä ihan yksin. Viihdyn hyvin itsekseni ja tarvitsen yksinoloa. Voisi melkein sanoa, että minussa on kaksi puolta: erakko Anne ja sosiaalinen Anne, hän nauraa.

Anne Kukkohovin elämässä puhaltavat uudet tuulet. Hän lanseerasi juuri Supermood-ekokosmetiikkamerkkinsä, jonka perustaminen oli hänen pitkäaikainen unelmansa.

Syksyllä häntä työllistävät Supermoodin markkinointi ja Kukkohovin juontama Koko Suomi leipoo -ohjelma palaa syyskuussa ruutuun toisen kauden jaksoin.

- Supermood lanseerattiin viime torstaina ja se on saanut ihan mielettömän vastaanoton. Olen ollut mukana merkin luomisessa alusta asti melkein kaksi vuotta ja on ollut ihan mahtavaa nähdä unelman toteutuvan, Kukkohovi iloitsee.

Syksyllä hän luotsaa jälleen supersuosittua Koko Suomi leipoo -ohjelmaa, mutta ruokavirtuoosiksi juontaja ei itse tunnustaudu.

- Ei minulla ole mitään bravuuriruokia ja olen aika ujo leipuri, mutta olen kotona se, joka vastaa arkiruoasta. Yksinkertaiset kotiruoat ovat aivan parhaita ja minä teen maailman parasta makkarasoppaa ja superhyvää makaronilaatikkoa, hän nauraa.

"Minullakin on huonoja päiviä"

Terveellisten elämäntapojen ja puhtaiden raaka-aineiden nimeen vannovalta Kukkohovi udellaan usein kauneusniksejä ja upeassa kunnossa oleva kaunotar on kysytty luennoitsija kauneuteen liittyvissä asioissa.

-  Paljon kysytään miten jaksan olla aina niin iloinen. Minullakin on huonoja päiviä aivan kuten kenellä tahansa. Silloin vedän henkeä ja selvittelen ajatuksiani, että huomennakin on uusi päivä. Mielestäni elämäntavoilla on hyvinvointiin suuri merkitys, ja niinkin yksinkertaiset asiat kuin onni ja lepo näkyvät heti ulkoisessa olemuksessa, hän sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?