Gene Simmons pyytää anteeksi: "Olin väärässä"

Julkaistu:

Anteeksipyyntö
IS uutisoi perjantaina Gene Simmonsin kovista puheista, jotka suututtivat muun muassa Mötley Crüen basisti Nikki Sixxin ja Stryperin laulajan Michael Sweetin sekä miehen faneja.
Kiss-yhtyeen basisti-laulaja Gene Simmonsin arvostelevat ja vähättelevät mielipiteet masennuksen kourissa painivista ihmisistä herättivät musiikkipiireissä arvostelua ja ihmettelyä.

Simmonsilta kysyttiin haastattelussa, tuleeko hän toimeen Kissin ex-jäsenten Ace Frehleyn ja Peter Crissin kanssa.

- En tule toimeen kenenkään narkkarin kanssa tai itsensä uhrina näkevän, synkkyydessä vaeltavan ihmisen kanssa, hän kommentoi songfacts-sivustolle.

Simmons jyrähti masentuneiden vain bluffaavan kärsimyksiään. Hänen mukaansa itsemurhalla uhkailut ovat vain uhkailuja ja huomionhakua.  Simmons jatkoi, että hänen äitinsä selvisi sentään keskitysleiriltä ja rakastaa silti elämää.

Lue Genen haastattelu täältä!

Gene Simmons nukkui yön yli ja nöyrtyi anteeksipyyntöön. Hän otti  puheitaan takaisin ja julkaisi lauantaina Facebook-sivuillaan anteeksipyynnön.

- Olin väärässä ja annoin hetken mielijohteesta kommentin ottamatta huomioon niitä ihmisiä, jotka todella kärsivät kamppailustaan masennuksen kanssa. Pyydän anteeksi vilpittömästi kaikilta, joita satutin kommenteillani. Tiedän, että masennus on vakava sairaus, joka voi käydä kenelle tahansa. Tunnen suurta empatiaa siitä kärsiviä kohtaan, Gene Simmons pahoitteli.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt