VIDEO: Tommi Läntinen lauloi Via Dolorosaa - joku heitti jääkuutiolla silmäkulmaan - Viihde - Ilta-Sanomat

VIDEO: Tommi Läntinen lauloi Via Dolorosaa - joku heitti jääkuutiolla silmäkulmaan

Keikka sai karun päätöksen, kun joku heitti Tommi Läntistä jääpalalla kasvoihin.

17.8.2014 15:15

Tommi Läntisellä oli eilen hektinen kolmen keikan ilta, joka koki ikävän käänteen Vantaalla. Tilanne tallentui videolle, jolta voi nähdä Läntisen laulamassa viimeisenä biisinä Via Dolorosaa. Videolla näkyy, kuinka jotain lentää Läntisen kasvoihin.

- Keikalla oli paljon porukkaa ja oli todella hyvä meininki. Kun vedin viimeistä biisiä, joku heitti takarivistä iso jääkuution. Se osui oikean silmäni yläpuolelle luuhun, Läntinen kertaa tapahtumia.

Jääkuutio kopsahti kovaa silmän viereen ja Läntinen keskeytti keikan.

- Toki siinä yllättyi. Kysyin heti, että kuka sen heitti. Vastausta ei kuulunut. Minulla on sellainen periaate, että tuollaiseen on nollatoleranssi. Jos tuollaista tapahtuu, se loppuu siihen, mies kertoo.

The Sensational Tommi Läntinen Duo asteli lavalta pois.

- Tämä on oikeasti vähän isompi juttu. Tässä on kyse turvallisuudesta. Se on yleisön ja artistien turvallisuus pelissä. Ei tarvita kuin yksi, joka voi pilata kaikkien muiden keikan. Tämä on ihan yksittäistapaus, viimeksi on vastaavaa sattunut joskus 80-luvulla.

- Tästä tuli p**** olo. Oli hyvä meininki ja kaikilla oli kivaa, ja sitten tuollainen oikein kunnon antikliimaksi. Mutta asiat hommat kuitenkin jatkuu ja tuollainen on ihan marginaalista.

Traumoja ei jäänyt, mutta tilanne mietitytti jo ennen välikohtausta.

- Minulla oli siinä keikan aikana sellainen hetki, kun suljin silmäni ja mietin, että tämmöisinä hetkinä voisi tosiaan tapahtua melkein mitä vain.

Läntinen antoi tapahtuneen olla ja jatkoi matkaa vielä toiselle keikkapaikalle.

- Tässä oli onni onnettomuudessa. Jääkuutio osui silmäkulmaan, eikä siitä jäänyt edes jälkeä. Keikka jatkui toisaalla.

- Onneksi tämä on nyt yksittäistapaus ja yleensä ihmiset ovat aina hyvällä mielellä, reiluja ja mukavia sekä haluavat pitää hauskaa. Nyt vain jäitä hattuun ja homma jatkuu. Tästä ymmärtää, miksi ennaltaehkäisevästi keikoille ei saa viedä pulloja, korkkeja tai vastaavaa.

Asiasta uutisoi ensin Iltalehti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?