Anna-Leena Härkönen muistelee: Sytyin palamaan kirkossa - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna-Leena Härkönen muistelee: Sytyin palamaan kirkossa

Anna-Leena Härkönen on mukana MTV3:n 10-osaisessa Kiiltokuvia-draamasarjassa.

14.8.2014 15:04

Kotimaiset sarjat ovat viime vuosina olleet kovassa nosteessa. Ne jatkavat varmasti voittokulkuaan, koska syyskuussa alkavan Kiiltokuvia-sarjan tekijöiden nimilista on vakuuttava.

Kotimainen Kiiltokuvia-draamasarja alkaa MTV3:lla maanantaina 15.9. Sarjan on käsikirjoittanut romaanikirjailijana tunnettu Katja Kallio ja sarjan on ohjannut Lauri Nurkse. Yhden perheen ja sen neljän sukupolven elämästä ja rakkaudesta kertovan sarjan päärooleissa nähdään muun muassa Jonna Järnefelt, Heikki Nousiainen, Sinikka Sokka, Anneli Sauli, Anja Pohjola, Anna-Leena Härkönen, Leena Uotila ja Santeri Kinnunen.

Härkönen muisteli IS:n pyynnöstä erikoista elämänsä varrelle sattunutta tapahtumaa.

Anna-Leena Härkönen osti lähes 20 vuotta sitten vihreän tekoturkin. Hän lähti viettämään pääsiäistä ystäviensä luokse, mutta päätyi ennakkotoiveistaan huolimatta kirkkoon.

Hän nojasi uudenkarheassa tekoturkissaan liian lähelle kynttilää, ja takki syttyi palamaan. Tilanne päätyi hyvin, mutta näyttelijä myönsi, että alkoholilla oli asiassa pieni sivurooli.

IS kysyi myös Santeri Kinnuselta, Katja Kalliolta ja Lauri Nurkselta, millainen voisi olla heidän kiitospuheensa Oscar-gaalassa. Keitä he kiittäisivät?

Ohjaaja Lauri Nurkse on nuorempana harjoitellut myös Oscar-puhetta.­

Romaanikirjailija ja käsikirjoittaja Katja Kallio on ihmismielen tarkkanäköinen tulkitsija.­

Santeri Kinnunen on loputtomiin asti kuullut, miten hänellä ja isällään Heikki Kinnusella on samanlaiset äänet.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?