Viihde

Poliisi kertoi Robin Williamsin todennäköisen kuolinsyyn

Julkaistu: , Päivitetty:

Robin Williams 1951-2014
Marinin piirikunnan poliisi järjesti tiistaina tiedotustilaisuuden liittyen näyttelijä Robin Williamsin kuolemaan.
Komisario Keith Boyd Marinin piirikunnan poliisista kertoi tiistaina järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, että näyttelijä Robin Williams, 63, löydettiin kuolleena maanantaina aamupäivällä hieman ennen klo 12 sikäläistä aikaa.

Komisario Boydin mukaan Williamsin löysi kuolleena makuuhuoneesta hänen henkilökohtainen avustajansa.

Poliisin mukaan Williamsin todennäköinen kuolinsyy oli hirttäytymisestä johtunut tukehtuminen. Keith Boyd kertoi, että Williams löydettiin makuuhuoneesta istuma-asennossa vyö kaulansa ympärillä. Vyön toinen pää oli löydettäessä kiinni kaapin ovessa.

Lisäksi Williamsilla oli vasemmassa ranteessa viiltohaavoja. Hänen läheltään löytyi verinen taskuveitsi.

Poliisi pitää todennäköisenä, että kyseessä oli itsemurha, mutta kuolinsyyntutkinta valmistuu vasta viikkojen kuluttua, jolloin asia voidaan vahvistaa.

Poliisi on sulkenut pois onnettomuuden ja ulkopuolisen väkivallan mahdollisuuden liittyen Williamsin kuolemaan.

Robin Williamsin vaimo Susan Schneider näki poliisin mukaan Williamsin viimeisen kerran elossa sunnuntai-iltana. Pariskunta nukkui yön eri huoneissa ja seuraavana aamuna Schneider lähti pois kotoa klo 10.30 aikoihin ajatellen, että Williams olisi yhä makuuhuoneessa nukkumassa.

Reilua tuntia myöhemmin klo 11.45 Williamsin avustaja tuli koputtamaan makuuhuoneen oveen. Kun Robin Williams ei vastannut koputuksiin, avasi avustaja oven ja löysi näyttelijän kuolleena.
Avustaja hälytti paikalle poliisin sekä ensiapuhenkilöstöä, jotka saapuivat paikalle varttia myöhemmin, noin klo 12.

Toistaiseksi Williamsin kuolinajankohta on epäselvä.

- Haluan esittää osanottoni Marinin piirikunnan poliisin puolesta herra Williamsin perheelle, komisario Keith Boyd sanoi tiedotustilaisuudessa.

Päivitetty tiistaina klo 23.00 ja keskiviikkona klo 10.36: Tarkennettu ja korjattu maanantaiaamun tapahtumia ja Williamsin kuolinaikaan liittyviä yksityiskohtia. Myöhemmin tarkennettu tekstissä mainittu kodinhoitaja avustajaksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt