Viihde

"Maailman ärsyttävin mainos" - nyt puhuu tanssahteleva Nicke Lignell

Julkaistu: , Päivitetty:

Nicke Lignellin tanssahtelu ja lauleskelu ravintolisätuotteen mainoksessa on saanut keskustelufoorumikansan kaivamaan digitaaliset soihdut ja talikot.
Lignell esiintyy VitaePro-nimisen ravintolisätuotteen mainosvideolla. Mainos on aiheuttanut sosiaalisessa mediassa ja keskustelufoorumeilla kommenttiryöpyn, jossa mainos teilataan "maailman ärsyttävimpänä." Mainos on herättänyt niin paljon kiihkoa, että sen kieltämiseksi on puuhattu jopa adressia. Jos et tiedä mistä on kyse, katso pätkä tästä.

Kommenteissa on teilattu myös itse tuotteen lisäksi mainoksen tilaajat ja tekijät. Monet ovat pohtineet kommenteissaan myös Lignellin työ- ja rahatilannetta. Lignell itse ei ota nettirähinää kovinkaan vakavasti.

- Kaikenlaistahan aina tulee. Keskustelufoorumit ovat sellaisia, että sieltä löytyy negatiivisia kommentteja kaikista maailman asioista. Ihmiset menevät sinne paljon haukkumaan. En edes lue niitä. Ne ovat niin turhauttavia.

Lignell sanoo, että nettikirjoitteluun on syntynyt haukkumisen ja negatiivisuuden kulttuuri, jonka kanssa on vain elettävä.

- En tiedä poistuuko se joskus, mutta se on ihan hölmö ja turha juttu. Ilmeisesti ihmisillä ei ole muuta tekemistä, kun he käyttävät päivänsä tämmöiseen.

Mies kertoo, ettei kukaan ole tullut sanomaan hänelle suoraan mitään ikävää mainokseen liittyen. Päinvastoin hän kertoo saaneensa iloisia ja positiivisia kommentteja niin tutuilta kuin tuntemattomilta.

- Rehellisesti sanottuna olen saanut ihmisiltä hauskoja kommentteja. He ovat pitäneet mainosta reippaana ja hauskana. He ovat ymmärtäneet sen, kuten se on tarkoitettu. Eihän siinä mistään kauhean vakavasta ole kyse. Jos sen haluaa nähdä jonain muuna, se on oma asia.

Sama mainos risoo myös Ruotsissa


Samainen musikaalimainos herätti taannoin närkästystä myös Ruotsissa, jossa siitä tehtiin seitsemän kantelua mainonnasta vastaavalle viranomaiselle.

Aftonbladetin mukaan kuusi kantelijaa koki ravintolisämainoksen sisältävän sukupuolisyrjintää ja yksi valittaja piti mainosta harhaanjohtavana. Vitaepro-mainosta esitettiin Ruotsin TV4:llä heinäkuun ajan.

Ruotsin mainoksessa flirttailevien naisten keskellä pyörähtelevä Niclas Wahlgren suhtautui kohuun letkeästi.

-Se on vain huumoria!, hän kommentoi Twitterissä ruotsalaistoimittajalle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt