Vares-tähden yllätys: Elokuvarooli Amerikassa! - Viihde - Ilta-Sanomat

Vares-tähden yllätys: Elokuvarooli Amerikassa!

Karismaattinen näyttelijä Antti Reini ei ehdi viettää 50-vuotisjuhlaansa, vaan filmaa elokuvaa Yhdysvaltain itärannikolla.

Antti Reini saa kansainvälistä mainetta. Arkistokuva joulukuulta 2013.­

12.8.2014 5:55

Yksityisetsivä Jussi Vareksena tutuksi tullut näyttelijä Antti Reini matkasi viikonvaihteessa Yhdysvaltoihin. Kauan hän ei ehtinyt vapaata pitää, sillä näyttelijä päätti viimeisimmän Reijo Mäen kirjaan perustuvan Vares-elokuvan filmaukset Turussa viime perjantaina.

Jo lauantaina Reini oli New Yorkin koneessa matkalla kohti Amerikkaa. Monissa ulkomaisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa esiintynyt Reini on aloittanut Mainen osavaltiossa kuvattavan ja The Lighthouse -työnimellä kutsutun elokuvan filmaukset.

Antti Reini näyttelee miespääosaa, ja naispääosassa nähdään aiemmin enimmäkseen teatteriproduktioissa esiintynyt, mutta ohjaajanakin kunnostautunut Erica Fae.

Draamaelokuva filmataan Atlantin rannalla sijaitsevassa Jonesportin kylässä. Tarinan on kirjoittanut Erica Fae, joka myös ohjaa sen itse.

- Tämä on hieno juttu, jonka otin ilolla vastaan. En oikein ennen kuvausten alkua voinut puhua projektista, mutta nyt voin sanoa olevani iloinen, vaatimaton Reini sanoo Ilta-Sanomille Amerikasta juuri ennen kuvausten alkua.

Lue lisää Antti Reinin tulevasta elokuvasta päivän Ilta-Sanomista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?