Mikä tyyli! Monacon Andrea Casiraghin puoliso ihastuttaa boheemilla tyylillään - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikä tyyli! Monacon Andrea Casiraghin puoliso ihastuttaa boheemilla tyylillään

Monacon ruhtinasperheen Andrea Casiraghin puoliso Tatiana Santo Domingo on uskollinen elegantin boheemille pukeutumistyylilleen.

Tatiana Santo Domigo on varakkaan kolumbialaisperheen perijätär.­

8.8.2014 21:15

Prinsessa Carolinen miniä Tatiana Santo Domingo ui boheemilla tyylillään vastavirtaan Euroopan kuninkaallisissa piireissä.

Andrea Casirahgin Tatiana-puolisoa pukee persoonallisen boheemi tyyli.­

Hän suosii pukeutumisessaan rennon etnistä tyyliä, johon kuuluvat värikkäät ja löysät tunikat sekä pitkät mekot. Vartaloa myötäilevät kotelomekot tai hameet, korkokengät tai naiselliset hatut eivät ole hänen suosikkivaatteitaan.

Omaleimainen ja tyylikäs hippi-look pukee erinomaisesti tummaa kolumbialaissyntyistä kaunotarta. Hänellä on ainutlaatuinen tyylitaju ja pistämätön värisilmä.

Tatiana Santo Domingo, 30, viihtyy myös luksusmerkeissä, mutta ei pukeudu muodin viimeisimpien virtausten mukaan. Kaunottaren tyyli on boho-chic, jonka kruunaa vapaana hulmuavat pitkät, kiharat hiukset. Myös kirkas huulipuna on asia, jossa Tatiana Santo Domingo ei lipsu.

Tatiana Santo Domingo pukeutuneena tavaramerkkiinsä tunikaan Italian Portofinossa 2013­

Monacon ruhtinasperhe tunnetaan glamourista ja suvun geeneissä virtaa naiskauneutta. Andrea Casiraghin äiti, Hannoverin prinsessa Caroline, 57, on vanhentunut arvokkaasti. Hän on edelleen huikaisevan kaunis neljän lapsen äiti ja kahden lapsenlapsen isoäiti. Andrea Casiraghin äidinäiti oli kuvankaunis Hollywood-näyttelijä Grace Kelly.

Monacon Andrea Casiraghi lomailemassa perheineen ja ystävineen Espanjan Ibizalla heinäkuussa 2014­

Tatiana Santo Domingo ja Andrea Casiraghi saivat esikoispoikansa, kutsumanimeltään Sasha, maaliskuussa 2013 ja heidät vihittiin Monacossa siviilimenoin 31.8.2013.

Tatiana ihastutti ruhtinaspalatsin portailta otetussa hääkuvassa omaan tyyliinsä täydellisesti istuvalla vaalealla hippityyppisellä morsiuspuvullaan ja hiuskoristeellaan.

Tyylitaituri Tatiana Santo Domingo iranilaisen ystävänsä Dana Alikhanin kanssa muotigaalassa Espanjan Madridissa marraskuussa 2012.­

Tatiana Santo Domingo ja Andrea Casiraghi vihittiin vielä virallisesti kirkon menoin uudelleen Sveitsissä 1.2.2014, jolloin tumma kaunotar luotti klassisessa valkoisessa hääpuvussaan Valentinoon kuten Ruotsin prinsessa Madeleine kesäkuussa 2013.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?