Sauli Koskinen: Adam Lambertin tapaaminen muutti elämäni - Viihde - Ilta-Sanomat

Sauli Koskinen: Adam Lambertin tapaaminen muutti elämäni

Big Brotherista aikoinaan kansan tietoisuuteen ponnahtanut Sauli Koskinen on hyvissä väleissä ex-rakkaansa Adam Lambertin kanssa.

7.8.2014 22:54

Positiivinen ja iloinen Sauli Koskinen nousi toden teolla monien tietoisuuteen vuonna 2007, kun hän voitti Big Brotherin. Tämän jälkeen mies on vuosien mittaan nähty toimittajana, mallina ja erinäisissä tv-ohjelmissa.

Suurempi julkisuusmylläkkä syntyi, kun rapakon takaa levisi vuonna 2011 uutinen, että maailmankuulu laulaja Adam Lambert seurustelee suomalaisen Koskisen kanssa. Parin yhteiseloa seurattiin tiiviisti ja Koskinen muutti Los Angelesiin Lambertin luo. Parilla oli jopa useita faneja, mutta lopulta viime vuonna levisi uutinen miesten erosta. Koskinen katsoo menneeseen ja nykyhetkeen hyvillä mielin.

- Olemme Adamin kanssa todella hyvissä väleissä, soitellaan ja näin, mies kuvailee lyhyesti.

Vaikka ero tulikin, Koskinen viihtyy yhä mainiosti Los Angelesissa ja asuu siellä käyden aina välillä Suomessa. Hän ei halua sen enempää ruotia suhdettaan Lambertiin, mutta toteaa parisuhteen muuttaneen elämää.

- Oli sillä suuri vaikutus. Jos en olisi tavannut häntä, niin enhän nyt esimerkiksi asuisi Los Angelesissa. On se muuttanut elämääni todella paljon, ja pelkästään positiivisesti, mies kuvailee lyhyesti.

Los Angelesin palmut saavat nyt kuitenkin hetkeksi jäädä, kun Koskinen nähdään kolmen kuukauden ajan Big Brother Extran juontajana. Tämän jälkeen mies kuitenkin palaa tuttuun kaupunkiin.

- Los Angelesista on tullut todella rakas. Minulla on siellä monta ystävää ja tunnen paikat. Tykkään asua siellä ja Suomessa, molemmat tuntuvat kodeilta. En näe mitään ongelmaa siinä, että lentelen tätä väliä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?